Varaždinec u novom broju donosi... Foto: Ilustracija

Varaždinec u novom broju donosi...

VV | 18.7.2022. u 19:49h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U novom broju Varaždinskih vijesti pročitajte:

- Tko su uhićeni iz "afere pročistač": Ptiček već osuđivan, iza Bunića iznimna karijera, ali i imovina

- U kakvom je stanju dvorac Šulovec u kojem traju radovi na obnovi?

- Tko je aktivistica, nekadašnja atletičarka, a danas nova vijećnica platforme Budimo grad?

- Zašto oporavak od koronavirusa traje tjednima, pa i mjesecima?

- Tko je Dražen Vukina i zašto ne može bez nogometa?

U novom broju Varaždinca donosimo sve o "aferi Pročistač" i posljedicama koje bi mogla imati na projekte u našoj županiji, zašto su se pobunili mještani Podruta i što su poručili s prosvjeda, a doznajte i je li bivši župan bio u pravu kada je Nenadu Bakiću iz Varteksa rekao da nema šanse uspjeti.

Varaždinske vijesti u novom broju otkrivaju zašto su važni izbori koji slijede u Hrvatskoj obrtničkoj komori, sve o suradnji HBOR-a i Varaždinske županije i tko je novi investitor u Poduzetničkoj zoni Jalžabet. U novom Varaždincu pročitajte i koji su najpoželjniji studiji na varaždinskim fakultetima, zašto je "iskrilo" na sjednici Općinskog vijeća Jalžabeta i što se sve nalazi u prvom topiary parku, prvom u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe.

U novom broju Varaždinskih vijesti doznajte zašto je etnofestival u Cvetlinu među najvažnijim kulturnim manifestacijama našeg kraja, a doznajte i kako će svoj 80. rođendan proslaviti naša diva, Ruža Pospiš Baldani.

Uz najpovoljnije zahvale, osmrtnice i male oglase, u tjedniku koji daje više, enigmatski kutak, televizijski program, a u novom broju Varaždinca potražite i kupon s popustom za kupanje u Toplicama Sveti Martin.

Redovito nas pratite na našim internet stranicama te YouTube kanalu Varaždinskih vijesti...