Sadržaj s oznakom: biljke

Žive ograde čuvaju dušu našeg vrta i pružaju zaštitu od buke, vjetra, onečišćenja...

U Vrtnom centru Iva biljke spremno čekaju na sadnju u novom okruženju, a ljubazne djelatnice rado će vam dati savjete gdje, što i kako posaditi. Donosimo vam nekoliko ideja kojim biljkama urediti vaš vrt u proljeće. Nudimo široku paletu najljepših biljki za proljetno uređenje vrta.

Provjerite našu bogatu jesensku ponudu i pronađite nešto za svoj komadić zelenog raja. Ove su jeseni popularne magnolije i cedrovi, a svoj zeleni kutak možete oplemeniti i živom ogradom, voćnim sadnicama ili umirujućim lipama.

Poziv osnovnim školama s područja Republike Hrvatske: udruga Biovrt daruje edukativnu društvenu igru i brošuru “Čuvajmo sjeme u svojim vrtovima”

Iako ne zahtjeva puno pažnje, o njoj se ipak treba brinuti, ali na malo drugačiji način od klasičnih biljaka koje rastu iz zemlje u teglama.

Biljke koje preferiraju hladnije uvjete imaju koristi od sunca u jutarnjim i popodnevnim sjenama tijekom vrućeg dana

Iako karakteristična za područje Sibira, vrlo otporna biljka, zanimljivih plodova uspijeva i podno Ivančice. Na parceli površine 5.000 kvadrata obitelj Putar prije nekoliko se godina počela baviti uzgojom haskapa i…
Nemate sreće s biljkama ili ih pak često zaboravljate zaliti? Postoje ukrasne biljke koje ne zahtijevaju puno brige, a opet izgledaju lijepo u svakom prostoru. Zadovoljna.hr donosi top-ljestvicu deset atraktivnih…