Ivanečki predškolci pjesmom, stihovima i skečevima se oprostili od vrtićkih dana Foto: Grad Ivanec

Ivanečki predškolci pjesmom, stihovima i skečevima se oprostili od vrtićkih dana

Grad Ivanec/vv | 20.6.2023. u 13:51h | Objavljeno u Našim krajem

Centralni tjedan obilježavanja Dana grada Ivanca otvorili su u ponedjeljak, 19. lipnja, ivanečki predškolci.

Naime, 80-ak predškolaca ivanečkog Dječjeg vrtića Ivančice i Dječjeg vrtića Bambi iz Ivanca u gradskom parku prekrasnim se programom ispunjenim pjesmom, stihovima i skečevima oprostilo od svojih vrtićkih dana.

A gradski park bio je prepun ponosnih roditelja, baka i djedova te brojnih ostalih građana koji su došli uživati u radosti i veselju mališana.

11524.jpg

11527.jpg

Maleni su tom prilikom oživjeli i Legendu o Ivančici te neke od najljepših i najpoznatijih dječjih bajki. Usto, i sami su vodili svoj program pa su i zamjenika gradonačelnika Grada Ivanca Marka Friščića zamolili da im se obrati.

11522.jpg

-Najesen vas očekuje puno novih izazova, novih zadataka i znanja. No, nemojte zaboraviti vaše tete iz vrtića koje su s vama provele najljepše trenutke, igrale se s vama, učile vas i usmjeravale. Uživajte u ljetu koje je pred vama, a najesen se vidimo u školi! – poručio im je M. Friščić.

Oproštaj predškolaca od vrtića pratili su i gradonačelnik Milorad Batinić te predsjednik Gradskog vijeća Zdenko Đuras sa suradnicima iz gradske uprave.

Po završetku programa, druženje je s oduševljenjem nastavljeno na brojnim animacijskim spravama – „napuhancima“, igralištima i na bazenčićima koji će djeci na raspolaganju biti besplatno svih idućih dana, sve do 25. lipnja.

11529.jpg

11528.jpg

11530.jpg

11525.jpg

11518.jpg

11519.jpg

11521.jpg