Sadržaj s oznakom: grad ivanec

Na svečanosti u Opatiji, održanoj u sklopu međunarodne konferencije u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Gradu Ivancu je u petak, 24. lipnja, po treći put dodijeljen certifikat Business Friendly (BFC).

Grad Ivanec poziva sve roditelje prvašića da u gradsku upravu dostave podatke i dokumente temeljem kojih će im se moći izvršiti uplata 700 kuna potpore za opremanje djeteta uoči polaska u školu.

Planinarski klub Ivanec pobjednik je jubilarnog 10. ivanečkog kotlića, natjecanja u kuhanju gulaša u kotliću koji je u subotu, 25. lipnja, održan u organizaciji Grada Ivanca i pod pokroviteljstvom generalnog sponzora Mesnica Vugrinec d.o.o.

U subotu, 25. lipnja, na otvorenoj sceni kod ulaza u Srednju školu Ivanec, održan je 1. festival zborova „Poleg jedne velke gore“, posvećen ivanečkom glazbenom pedagogu i skladatelju Rudolfu Rajteru.

78-godišnji Franjo iz Prigorca i danas je često viđen planinar na stazama ivanečke Ivančice, najviše planine Hrvatskoga Zagorja.

- Pritisci na Grad Ivanec po pitanju odlaganja otpada iz gradova i općina Varaždinske županije na odlagalištu otpada u Jerovcu se nastavljaju - istaknuo je gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić.

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić u petak je s direktorom Hidroinga d.d. Varaždin Danijelom Risekom potpisao ugovor o gradnji reciklažnog dvorišta Ivanec, vrijedan 3,19 milijuna kuna.

U subotu, 18. lipnja, 28. put zaredom održana je Međunarodna brdska utrka Ivančica 2022., a koja se trči i u spomen na pokojnog Milana Cahuna, jednog od osnivača utrke.

Milorad Batinić, gradonačelnik Grada Ivanca, u studiju Varaždinskih vijesti govorio je o, među ostalim, razvoju gospodarstva, stambenoj izgradnji, brendiranju Ivanščice i ulaganju u inrastrukturu, a otkrio je i kakva je,…

Ususret središnjim proslava Dana grada Ivanca, protekli vikend u Gradu Ivancu građani su imali prilike sudjelovati i družiti se na nizu zabavnih, kulturnih i sportskih manifestacija.

Predsjednik Republike Zoran Milanović u utorak će u 18.30 sati sudjelovati na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Ivanca.

U nedjelju, 18. lipnja, na mjesnom groblju u Radovanu obilježena je 30. obljetnica pogibije branitelja Domovinskog rata Željka Biškupa.

Priopćenjem za medije danas se oglasio GO SDP-a Ivanec. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. Lokalna politika je politika u kojoj se gradi i razvija, koja njeguje vrijednosti i ideale, ali…

Prostor za rad udruge, koja okuplja više od 340 osoba s tjelesnim invaliditetom iz cijele bivše
općine Ivanec, pronađen je zahvaljujući angažmanu gradonačelnika M. Batinića i njegovih
suradnika

Bogat raspored manifestacija povodom Dana grada Ivanca nastavlja se i ovoga vikenda.

Grad Ivanec nastavlja s kontinuiranim radovima na održavanju problematičnih objekata oborinske odvodnje.