U novom broju Varaždinskih vijesti pročitajte...

VV | 18.9.2023. u 20:00h | Objavljeno u Aktualno

U novom broju Varaždinskih vijesti pročitajte....

- Varaždinska županiju u vrhu Hrvatske po procijepljenosti mladih protiv HPV-a

- Gazda joj u Njemačkoj ostao dužan, a ona uzvratila - izdavanjem knjižice

- Kome odmah na spomen Varaždinskog zelja odmah zaigra srce?

- Imaju li Varaždinski dani rata istaknuto mjesto u povijesti?

- Paraolimpijka Helena Dretar Karić priznala: "Ovo nam je najdraže zlato do sada!"

Varaždinske vijesti u novom broju donose

U novom Varaždincu pročitajte sve o varaždinskoj bolnici koja od 1. siječnja 2024. postaje državna i što to znači za građane, zašto je sin HDZ-ovog vijećnika iz Trnovca završio u zatvoru, zašto je Smiljana Srnec na slobodi, što varaždinski i ivanečki gradonačelnici kažu o odluci Ustavnog suda vezano uz odvoz smeća u Jerovec, a otkrijte i koji su poduzetnici iz naše županije u prošloj godini ostvarili najveću dobit.

Zašto učenici u IV. OŠ Varaždin uzgajaju vlastito voće i povrće, tko se primio posla u Županijskoj berbi, tko je "zapalio" šator u Cestici i zašto će mještani Beretinca ovu godinu zapamtiti po najvećim ulaganjima u povijesti, pročitajte u novom broju Varaždinca, u kojem možete doznati i sve o najvećoj godišnjoj veselici na varaždinskom placu, festivalu lepoglavske čipke, je li bilo vrganja na Vrganijadi, gdje se nekad nalazilo "bogečko groblje" u Varaždinu i je li sve spremno za premijeru Kalmanove slavne operete "Grofice Marice" u HNK Varaždin.

Uz najpovoljnije zahvale, osmrtnice i male oglase, u tjedniku koji daje više, enigmatski kutak i televizijski program, a u novom broju Varaždinca možete pronaći i kupon s popustom za kupanje u Termama Ptuj!

Redovito nas pratite na našim internet stranicama te you tube kanalu Varaždinskih vijesti!