Kaniški: Državni i županijski projekti ne stanu na dvije stranice, a vaši...

Varaždinske vijesti | 3.4.2024. u 19:28h | Objavljeno u Aktualno

Braniš uglednim građanima da u svoje slobodno vrijeme posjećuju svečane obljetnice, a istodobno ti ne smeta kršenje Ustava s Pantovčaka, poručuje Kaniški Markoviću

Na današnje priopćenje predsjednika GO SDP-a Varaždina Miroslava Markovića na svom Facebook profilu reagirao je Goran Kaniški (HDZ), kojeg je Marković prozvao u svom priopćenju.

- "Zamjenski" gradonačelniče, umjesto da uvlačiš Sveučilište u politički ring i da braniš uglednim građanima da u svoje slobodno vrijeme posjećuju svečane obljetnice, a istodobno ti ne smeta kršenje Ustava s Pantovčaka. Kroz priložene novinske tekstove i fotografiju želim ti sugerirati da se više bavite realizacijom projekata. Državni i županijski projekti nisu svi stali na dvije novinske stranice, a vaše zaista ne bih komentirao - napisao je Kaniški,koji se nalazi na listi HDZ-a za Treću izbornu jedinicu.

Kaniški je objavio i fotografije napisa u novinama i na portalima, a u kojima se mogu pročitati članci o radu aktualne županijske vlasti kao i o radu aktualnog čelništva Grada Varaždina.