Dani dentalne stomatologije 10. svibnja u Tehnološkom parku Varaždin Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Dani dentalne stomatologije 10. svibnja u Tehnološkom parku Varaždin

VV | 8.5.2024. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Ovog petka, 10. svibnja od 9 do 19 sati u multimedijskoj dvorani Tehnološkog parka u Varaždinu, na inicijativu niza distributera opreme za digitalno procesuirane dentalno protetske radove, tvrtka Cridens organizira Dane dentalne stomatologije. Tim povodom biti će predstavljena najsuvremenija oprema koja omogućava radove vrhunske preciznosti i estetske vrijednosti.

- Digitalni protokoli postepeno postaju svakodnevica u radu ordinacija dentalne medicine i dentalnih laboratorija, a temelj takvih protokola su intra-oralni skeneri i komunikacijske platforme za razmjenu 3D datoteka. S obzirom da ne postoje univerzalna rješenja, priliku za razvoj tih kanala imaju tehnološke startup tvrtke - poručuju organizatori.

Predavači na događanju su eminentni profesori i doktori dentalne medicine, ali i stručnjaci koji se bave 3D tehnologijom dugi niz godina. Uz predavanja planirane se i prezentacija opreme te mogućnost da sudionici samostalno isprobaju uporabu i prednosti koju ta oprema nudi u praksi.

Posebnost događanja je premijerno prikazivanje 3D skenera lica koji u kombinaciji s drugim dijagnostičkim metodama omogućava vjeran prikaz konačnog ishoda dijagnostičko terapijskog postupka i krajnji funkcijski i estetski rezultat dentalno protetskog tretmana.

Više o eventu možete saznati OVDJE