Tko tu koga ženi? Muzej Dvora Trakošćan slavi 70. obljetnicu

vv | 19.4.2024. u 08:20h | Objavljeno u Društvo

Dvor Trakošćan poziva sve zainteresirane na službeno otvorenje izložbe „Tko tu koga ženi?" koja predstavlja središnje događanje povodom 70. obljetnice postojanja muzeja Dvor Trakošćan.

Otvorenje će se održati u dvorcu, 24. travnja, s početkom u 19 sati, a izložba će sve prisutne provesti kroz bogatu tematsku priču koja istražuje složene dinamike braka.

Osim službenog otvorenja izložbe, posjetitelje očekuje bogat glazbeni program, impresivan light show te prilika za druženje s muzealcima, što će upotpuniti ovo posebno događanje.

„Povezani kroz vrijeme", kao slogan kojim Dvor Trakošćan želi obilježiti ovih 70 godina, ističe važnost kontinuirane povezanosti s prošlošću, oblikovanje sadašnjosti te zajedničko stvaranje budućnosti.

- Za sve posjetitelje iz Zagreba i okolice, organiziran je i besplatan prijevoz s polaskom kod Mažuranićevog trga (kod Etnografskog muzeja) u 17:00 sati kako bi svi zainteresirani mogli sudjelovati u ovom posebnom događaju. Za dodatne informacije i rezervaciju mjesta za prijevoz, molimo javite se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - ističu iz Dvora Trakošćan.

Ulaz na proslavu je besplatan, stoga nemojte propustiti ovu priliku da budete dio povijesnog trenutka u Dvoru Trakošćan!