Oženio se naš poznati pjevač: Kada se pronađu srodne duše, sve je lako

vv | 29.4.2024. u 18:20h | Objavljeno u Društvo

Poznati pjevač i radijski voditelj Juraj Galina prije par dana na svojim je društvenim mrežama podijelio fotografije svojeg vjenčanja koje se održalo u Zadru. Galina je druga puta upolovio u bračnu luku i to s umjetnicom Silvijom Lončarić, a intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo kumovi.

Stajling mladenaca zračio je opuštenom elegancijom, pri čemu je Silvija odabrala crni top i bijelo odijelo, dok je Juraj svoju kombinaciju oblikovao ležerno, izbjegavajući klasično muško odijelo i kravatu te je upotpunio bijelim patikama.

- I da....zavoljeli...zaprosili...vjenčali...Nema druge...kada se pronađu srodne duše sve je lako...Hvala kumovima Matiji i Petri...hvala najboljem restoranu Restoran Niko i Erik Pavin na odličnoj atmosferi i predobroj klopi...Hvala svima koji su nam uputili lijepe čestitke...
Ljudi...volite se...budite dobri....nemamo vremena..virusi...potresi...ratovi ...Život je samo jedan !!!Pusa!!!! - napisao je Galina na Facebook-u.

Inače, ovaj popularni pjevač sjevorozapadne Hrvatske nedavno je potpisao ekskluzivni ugovor za Croatia Records. Samo par mjeseci nakon toga svijetlo dana ugledao je njegov novi nosač zvuka. Radi se o deset pjesama koje je Galina sakupio u posljednjih nekoliko godina. Na albumu se nalaze čak četiri pjesme koje je Galina snimio sa svojim gostima – Igor DelačMarinellaGrupa Banana i Klapa Kampanel doprinjeli su tome da ovaj album zazvuči zaista jako dobro i vrlo raznoliko.

439192386_2651279165045944_5512575183111925371_n.jpg

Označeno u