Stričak odgovorio Markoviću: Dužan sam demantirati "komesara" varaždinskog SDP-a

vv | 17.3.2024. u 11:11h | Objavljeno u Aktualno

- „Stotinu puta ponovljena laž postaje istina”. Da će se tog pojma sve češće držati aktualna gradska vlast u Varaždinu, teško je bilo i pomisliti. Nažalost, pojedini su već i pravomoćno optuženi zbog kaznenih djela uvreda/kleveta - smatra Anđelko Stričak koji je sa priopćenjem odgovorio na izjave Miroslava Markovića koji je prozvao varaždinskog župana na sjednici Glavnog odbora SDP Hrvatske. U nastavku prenosimo čitavo medijsko priopćenje:

Marković na Glavnom odboru SDP: "Ovo je povijesni trenutak za Hrvatsku!"

"Upravo zbog toga da laž ne postane istina, htio ne htio, dužan sam demantirati komesara varaždinskog SDP-a Miroslava Markovića.

1.) Komesar Marković navodi: „To se jasno može vidjeti na primjeru HDZ-ovog župana Stričaka, koji otvoreno priznaje da nam se ulazi u medicinske kartone i dosjee”. Koliko je meni poznato „dilala” se jedino moja medicinska dokumentacija i u tom dilanju su prednjačili upravo on i Bosilj.

2.) Podsjećam ga da je upravo njegova županijska predsjednica Barbara Antolić Vupora zatražila 22. veljače ove godine „gama testiranje”, na što sam i pristao, ako se testiranju odazovu Bosilj, Marković i Lukavečki te nadodao da testiranje proširimo i na narkotike. Od tada do danas prošlo je skoro mjesec dana, a odgovora nema, ni da, ni ne.

3.) Ako netko „dila”, kako to komesar Marković tvrdi, njegove liječničke nalaze s psihijatrije, najoštrije to osuđujem i tražim od nadležnih institucija da utvrde tko je taj. Zatražiti psihijatrijsku pomoć nije nenormalno. Ništa što je ljudsko ne smije biti nikom strano. Naravno, ako je takvu pomoć zatražio.

Stoga, drugovi, čega vas je toliko strah? Zbog čega tolika panika? Dilate moje nalaze, a cmizdrite zbog svojih. Pozivate na testiranja, a potom muk.

Ipak je to pitanje dijagnoze! Je li tako?"

Označeno u