GRAD VARAŽDIN Otvorena javna savjetovanja o izmjenama i dopuni Odluke o komunalnoj naknadi

vv | 19.10.2023. u 17:38h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 19. listopada do 18. studenog 2023. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama i dopuni Odluke o komunalnoj naknadi.

Ovom izmjenom i dopunom Odluke o komunalnoj naknadi dopunjuje se članak 9. stavak 1. točka 5. Odluke tako da se za prostorije namijenjene za obavljanje djelatnosti dadilje utvrđuje koeficijent 2 te se saloni za šišanje i njegu pasa i/ili kućnih ljubimaca premještaju iz koeficijenta 10 u koeficijent 7. U članku 13. stavku 1. točci 4 brišu se riječi „objekti mjesnih odbora“ jer su mjesni odbori prestali postojati.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2023-godini/ pod rednim brojem 40.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 18. studenog 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o izmjenama i dopuni  Odluke o komunalnoj naknadi“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Molimo medije da objavom ove informacije potaknu građane da se uključe u donošenje navedene odluke.