FOTO Održana redovna skupština ŽOK Ivanec, pet ekipa kluba osvojilo naslov jesenskih prvakinja

| 8.2.2024. u 16:04h | Objavljeno u Sport

Ženski odbojkaški klub Ivanec je u prostorijama Zajednice sportskih udruga grada Ivanca održao svoju redovnu godišnju skupštinu na kojoj su uz igračice i članove Skupštine kluba bili nazočni Marko Friščić, zamjenik gradonačelnika grada Ivanca, Ana Jagetić, viši stručni suradnik za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti i Boris Gotal, tajnik Zajednice sportskih udruga grada Ivanca.

Svim nazočnima na početku skupštine obratio se Vladimir Grudenić, predsjednik kluba. Nakon izabranih radnih tijela skupštine, u ime radnog predsjedništva skupštinu je vodio Goran Habek, zamjenik predsjednika kluba.

Izvješće o radu Kluba za 2023. podnio je Vladimir Grudenić putem video projekcije, koja je obuhvatila rad i plasman svih ekipa u protekloj godini.

Prva ženska seniorska ekipa osvojila je naslov jesenskih prvakinja u 1. B hrvatskoj odbojkaškoj ligi Sjever i viceprvakinje su Županijskog odbojkaškog Kupa.

Naslov jesenskih prvakinja osvojile su ekipe i to ŽOK Ivanec 2 u Trećoj hrvatskoj odbojkaškoj ligi Sjever, zatim ekipa ŽOK Ivanec 1 u 1.HOL Sjever u maloj odbojci kao i ŽOK Ivanec 2 u 2.HOL Sjever također u maloj odbojci i ekipa ŽOK Ivanec 1 u 1.HOL Sjever u mini odbojci , dok je ekipa ŽOK Ivanec 2 u 2.HOL Sjever u mini odbojci zauzela drugo mjesto.

Izvješće o financijskom poslovanju podnio je također Vladimir Grudenić kao i prijedlog programa rada i financijski plan za 2024. godinu.

Sva podnesena izvješća jednoglasno su prihvaćena.

Skupština je donijela odluku o izmjenama i dopunama Statuta Kluba, zatim u vezi izmjena i dopuna članova Skupštine, izbora Nadzornog odbora i Stegovne komisije.

Skupštini se prigodnim riječima obratio i Marko Friščić, zamjenik gradonačelnika grada Ivanca koji je pohvalio je rad Kluba u kojemu je uključeno mnogo mladih igračica što osobito podržava grad i daje takvom načinu rada podršku, zatim da se grad Ivanec ponosi sa ŽOK Ivanec i da je to trenutno najatraktivniji i najproduktivniji sport u gradu Ivancu.

U 2023. godini realizirana izgradnja dva odbojkaška igrališta u odbojci na pijesku koja klub koristi i bit će još veća popularizacija ovog atraktivnog sporta za djevojke i centar izvrsnosti za područje čitave Varaždinske županije i šire.

U ovoj godini poželio je klubu postizanje još puno dobrih rezultata.

Galerija slika