×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/clients/client0/web1/web/images/Vincek - nova autobusna linija do Zagreba
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Vincek - nova autobusna linija do Zagreba
VINCEK d.o.o.: Najpovoljnije do Zagreba - karte već od 47 kuna! Foto: Krešimir Đurić

VINCEK d.o.o.: Najpovoljnije do Zagreba - karte već od 47 kuna!

Sponzorirani članak | 2.10.2017. u 11:03h | Objavljeno u Sponzorirano

Prijevozničko poduzeće Vincek od 1. listopada u svoju je ponudu uvrstilo i nove, svakodnevne autobusne linije za Zagreb, koje se ističu izrazito povoljnim cijenama karata.

- Krenuli smo sa svakodnevnim linijima u smjeru Zagreba, s polascima iz Varaždina u 5:30, 6:30, 7:00, 7:30 i 13:30 sati te polascima iz Zagreba u 7:55, 10:25, 11:25, 12:25 i u 18:25 sati. Puna cijena autobusne karte je 55 kuna, a osobe starije od 65 godina i studenti imaju popust od 15 posto, što rezultira cijenom od 47 kuna – pojasnio nam je direktor tvrtke Vincek d.o.o. Krešimir Čumbrek.

vincek_02.JPG

Najpovoljnije putovanje

Cijena autobusne karte do Zagreba kod drugih prijevoznika iznosi i više od 80 kuna, stoga Vincek d.o.o. doista nudi najpovoljnije putovanje do glavnog grada.

- Da, jeftiniji smo, ali mislim da je ovo zapravo i realna cijena – napomenuo je Čumbrek.

Autobusne karte mogu se kupiti na kolodvoru u Varaždinu, preko internetske stranice GetByBus.com, na Autobusnom kolodvoru Zagreb, kod Croatia busa Zovko u Zagrebu, a moći će se kupiti i preko aplikacije FlixBusa. Usto, putnici kartu mogu kupiti i u samom autobusu.

vincek_05_-_vozac_autobusa.JPG

Dobra povezanost sa Zagrebom vrlo je bitna, osobito za studente i radnike koji putuju na posao u Zagreb, ali i sve ostale građane.

- Putnici su dobro prihvatili nedjeljnu liniju za Zagreb koju smo već ranije uveli, a posebno je zanimljiva bila studentima i umirovljenicima. Mi smo upravo stoga i krenuli s ovim jutarnjim polascima, kako bismo izašli ususret građanima i da oni koji rade u Zagrebu mogu stići na posao, no vjerujem da ćemo od iduće godine uvesti i dodatne linije, s kasnijim polascima iz Varaždina i Zagreba. Vjerujem da će putnici dobro prihvatiti i ovu novu liniju i cijenu koju smo im ponudili – rekao nam je Čumbrek.

Novost u Vincekovim svakodnevnim linijama za Zagreb jest i da linija prolazi i kroz Kneginec Gornji, koji dosad nije bio pokriven direktnom linijom za Zagreb.

vincek_03.JPG

- Autobus zatim kod Novog Marofa ide na autocestu, s koje silazi kod Komina i ide do općine Bedenica, što je također novost, te se potom vraća na autocestu i vozi do Zagreba. Dakle, povezali smo i neka mjesta koja do sada nisu bila uključena u linije do Zagreba. No, imamo i direktne, uobičajene linije do Zagreba – ističe Čumbrek.

Ne naplaćuju prtljagu

Posebno je naglasio da Vincek d.o.o. ne naplaćuje dodatno prtljagu - sve je uračunato u cijenu karte pa putnici nemaju dodatnih troškova. Putnike čekaju novi autobusi, s Euro 6 normama, koji su u vozni park tvrtke Vincek stigli prije nepunih mjesec dana.

vincek_04.JPG

- Ovo je, recimo, novi Skyliner, najmoderniji autobus, s dostupnom Wi-Fi mrežom, utičnicama od 220 V. Autobus je prostran i nudi visoki turistički komfor, stoga će svatko tko putuje s nama sigurno biti zadovoljan – naglasio je Čumbrek.

{gallery}Vincek - nova autobusna linija do Zagreba{/gallery}

- U voznom parku imamo 120 autobusa, od Setre, Mercedesa, Neoplana, MAN-a..., od autobusa s 14 mjesta do ovakvih autobusa s 85, odnosno 92 mjesta. U ponudi imamo i svoj rent-a-car, a s velikim tvrtkama na našem području već godinama imamo dogovoreni prijevoz radnika – dodao je Čumbrek.

Kreću i županijske linije

- Upravo ovih dana, 4. listopada, počinjemo prometovati i na županijskim linijama, a omogućit ćemo i srednjoškolcima da naše linije koriste za subvencionirani prijevoz. Dakle, s potvrdama mogu doći k nama, a isto vrijedi i za gradski prijevoz, za učenike na području grada Varaždina – naglasio je Krešimir Čumbrek, dodavši da su svi vozni redovi dostupni na internetskoj stranici www.autobusi-vincek.com.

vincek_08_-_gradski_prijevoz.JPG

Novosti i u FlixBusu

Osim županijskog i međužupanijskog prijevoza, tvrtka Vincek d.o.o. je već godinu dana jedan od hrvatskih partnera FlixBusa, autobusnog operatera koji je osvojio većinu Europe pa tako i Hrvatsku. Svakodnevno voze iz Zagreba prema Münchenu i Frankfurtu, a FlixBus preko Varaždina povezuje i Vukovar, Osijek, Viroviticu i Koprivnicu s mnogim europskim destinacijama. Od 15. lipnja Varaždin je svakodnevno povezan i s Rimom, uz svakodnevne polaske i odlaske iz Rima.

Vrijedi spomenuti da FlixBus ima i posebne akcijske ponude pa je tako, primjerice, od 27. do 28. rujna FlixBus ponudio ograničeni broj karata po cijeni od 9 kuna. Karte su najbržima bile dostupne putem stranice www.flixbus.hr, besplatne FlixBus mobilne aplikacije ili na kioscima Tiska za sva putovanja na relaciji Osijek-Karlsruhe, uključujući sve FlixBus destinacije na Podravskoj magistrali, a FlixBus putnici mogli su putovati iz Osijeka, Slatine, Virovitice, Koprivnice, Varaždina ili Čakovca prema najpopularnijim njemačkim gradovima kao što su Munchen, Stuttgart, Ulm, Rosenheim, Augsburg ili Karlsruhe. Stoga, vrijedi pratiti novosti iz FlixBusa.

vincek_09_-_flixbus.JPG