Otkup zlata opet aktualan u Varaždinu

Prodao sam slomljenu staru narukvicu i zatvorio dugove

VV | 18.3.2021. u 08:41h | Objavljeno u Sponzorirano

Klijent Auro Domusa bez puno očekivanja došao je na besplatnu procjenu vidjeti koliko bi dobio za staru narukvicu. Iznos ga je šokirao i omogućio mu da okrene novi list u životu!

Ponekad je čovjeku potreban „novi početak“. No, korona kriza koja je oslabila gospodarstvo i ostavila mnoge građane Hrvatske bez posla otežala je traženje „druge šanse“. Otkako je istekao moratorij na ovrhe i blokade računa, mnogi Hrvati, pa i građani Varaždina, našli su se u situaciji bez izlaza.

No, samo naizgled. Naime, kada je gospodarstvo u lošem stanju, raste cijena plemenitih metala. Tako je zlato ovog ljeta doseglo najvišu cijenu u povijesti! Upravo zato, poslovnice za otkup zlata pune su posla. Iz tvrtke Auro Domus, najveće hrvatske kompanije specijalizirane za trgovinu plemenitim metalima, prosječna isplata građanima po transakciji dvostruko je veća nego lani i kreće se oko 2.500 kuna.

Drugim riječima, jedan prosječni otkup zlata može kućni budžet „podebljati“ za solidnih 2.500 kuna. No, u mnogim situacijama isplaćuju se i deseci tisuća kuna. I to u gotovini! Upravo takva situacija dogodila se nedavno u jednoj poslovnici Auro Domusa, u koju je klijent došao na besplatnu procjenu. Nije očekivao previše, imao je staru narukvicu koja je godinama bila slomljena, nasljedstvo od oca koji ju je kupio osamdesetih godina prošlog stoljeća. Ispostavilo se da je narukvica izrađena od 18-karatnog zlata, a cijena zlata u 30 godina se učetverostručila. Tako je klijentu isplaćeno čak 10 tisuća kuna! Djelatnici Auro Domusa otkrio je kako će dobivenim novcem zatvoriti dugove koji su ga opterećivali proteklih mjeseci i okrenuti novi list u životu.

Aurodomus_poslovnice_varazdin-6-1.jpg

- Tko zna kakvo se „bogatstvo“ krije na vašem tavanu. Staro prstenje i naušnice koje su odavno izašle iz mode, potrgane narukvice i lančići vezani u čvor, zaboravljeno zubno zlato i ogrlice koje nitko ne želi nositi… Gotovo svaka osoba kod kuće ima neki komad lom-zlata koje mu ne treba. A možda ga upravo taj komad starog nakita dijeli od bezbrižnog slaganja kućnog budžeta. Zato dođite u našu poslovnicu na besplatnu procjenu. Ništa ne košta i nikoga ne obvezuje, a može vam promijeniti život, kazali su iz Auro Domusa.

Auro Domus svoje poslovnice ima i u Varaždinu, gdje se nalaze na adresi Ivana Gundulića 7.

Zbog velikog interesa građana, Auro Domus ima i besplatni info-telefon, pa se sve informacije mogu dobiti pozivom na 0800 73 72.

Označeno u