Hrana i potrepštine do kućnog praga stižu brzo i sigurno Foto: GLS

GLS dostavlja sve što vam je ovih dana važno poslati

Spaonzorirani članak | 1.4.2020. u 14:30h | Objavljeno u Sponzorirano

Brza i sigurna dostava je u proteklim tjednima postala iznimno tražena usluga jer je zbog pandemije koronavirusa trenutno najvažnije ostati kod kuće i time sačuvati zdravlje Zbog zatvaranja dijela trgovina i ograničene mogućnosti kretanja, kupci više ne mogu doći do dijela potrebnih proizvoda i namirnica čak ni onda kada izlaze u nabavku. Za građane koji ostaju u svojim domovima, GLS-ova dostava na adresi paket.hr je trenutno jedan od najboljih načina za nabavljanje svega što im je potrebno za život.

GLS povezuje kad je najvažnije

Web stranica paket.hr nudi uslugu paketne dostave u vrijeme kada su trgovine velikim dijelom zatvorene i kada ne možemo jednostavno doći do svih proizvoda koji su nam potrebni. GLS zato svojom brzom i sigurnom dostavom povezuje sve one ljude koji trenutno ne mogu plasirati svoje proizvode na uobičajeni način, s ljudima kojima su ti proizvodi potrebni, a ne mogu ih nabaviti na način kako to inače čine.

OPG-ovi, mala trgovačka društva ili pojedinci na ovaj način mogu sigurno dostaviti svoje proizvode, baš kao i webshopovi koji su otvoreni 24 sata na dan čak i kada su trgovine zatvorene. Brza i pouzdana dostava GLS-a na adresi paket.hr je ovih dana najsigurnija opcija za sve što vam je važno  poslati.

Usluga dostave paket.hr je, osim za kupnju namirnica i stvari za kućanstvo, odličan način da obitelji ili prijateljima pošaljete nešto što im sada sami ne možete donijeti, zbog mjera koje nam ograničavaju napuštanje vlastitih gradova ili općina. Kako bi važne pošiljke lakše stigle do onih kojima trebaju, GLS svim svojim korisnicima daruje promotivni kod kojim ostvaruju 12% popusta. Kod za popust je: 2020.

GLS brza i sigurna dostava

GLS-om možete poslati sve što hrvatskim građanima u ovom trenu može zatrebati, a ne mogu po to otići sami. Maksimalna težina paketa je 40 kg, a dimenzije 300 cm kružnog obujma. To će posebno pomoći svim starijim osobama, kao i onima u samoizolaciji jer do njih na ovaj način može stići baš sve što im je potrebno za život.

GLS-ova snaga leži u pouzdanoj dostavi paketa uz pridržavanje rokova isporuke. Zbog koronavirusa uvedena je beskontaktna dostava kao i visoke preventivne mjere kako bi se zaštitili GLS-ovi zaposlenici i korisnici usluga. Paketi unutar Hrvatske uobičajeno dolaze na svoje odredište u roku 24 sata. U Europi su rokovi isporuke uglavnom između 24 i 96 sati. GLS vrijedno i sigurno dostavlja od ponedjeljka do petka, tijekom uobičajenog radnog vremena.

- Dajemo sve od sebe da i u ovako zahtjevnim uvjetima brzo i pouzdano povežemo Hrvatsku. Smatramo da moramo biti na usluzi OPG-ovima, malim poduzećima i hrvatskim građanima, sada kada nas najviše trebaju, i svima na vrijeme dovesti sve namirnice i potrepštine koje su važne njima i njihovim obiteljima. To nam je dužnost. I zato dok svi ostaju doma, mi se trudimo da oni to mogu činiti i dalje. Pritom jako brinemo da je svaka naša usluga sigurna za naše zaposlenike i za naše kupce - rekao je Dominik Ćorić, Project Specialist tvrtke GLS.

Jednostavno, brzo i digitalizirano

Uz paket.hr gotovo cijeli proces dostave je digitaliziran, jedini izvanmrežni dio u procesu je sam paket. Slanje paketa GLS-om je jako jednostavno i brzo. U par klikova miša napravite ili naručite paketnu naljepnicu i platite troškove dostave. Ako želite, možete zatražiti dolazak po paket, a ako ne, onda ga sami predajete u GLS PaketShopu.

Za svoj proizvod možete tražiti prikupljanje pouzeća pri dostavi paketa, a taj novac ćemo prebaciti na Vaš bankovni račun. Pomoću broja pošiljke svoj paket možete pratiti na istoj stranici i to cijelim putem. Jednostavna, sigurna i brza usluga paket.hr je sve što je Hrvatskoj ovih dana trebalo, prava pomoć u pravo vrijeme.

Za više informacija molimo kontaktirajte

Alert d.o.o.

Sven Petrak

PR Manager

Mob: 0911522137

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.