Poziv izlagačima: Dođite na Izložbu autohtone pasmine međimurskog konja i kokoši

vv | 23.4.2024. u 10:07h | Objavljeno u Sponzorirano

Dođite i sudjelujte na manifestaciji „Cujzeki i kokoši, ali međimurski!“ koja će se održati na vanjskom prostoru MESAP-a d.o.o. u Nedelišću, dana 08.06.2024. godine od 10:00 - 17:00 sati.

Manifestacija se održava u organizaciji Međimurskog sajma poduzetništva d.o.o. i Udruge uzgajivača međimurskog konja „Međimurec“ pod pokroviteljstvom Međimurske županije i Općine Nedelišće.

Osim prezentacije i izložbe autohtonih međimurskih konja i kokoši, vožnje kočijom, edukativnog predavanja za djecu, te bogate ugostiteljske ponude hrane i pića, cjelokupni događaj praćen je i sajamskim dijelom u vidu promocije i prodaje vrhunskih proizvoda obiteljsko – poljoprivrednih gospodarstava. Iza 17:00h u dvorani MESAP-a čeka Vas veselo druženje uz živu svirku. Bila bi nam čast i iznimno zadovoljstvo ukoliko odlučite biti dijelom ove manifestacije, a on-line prijava dostupna je putem sljedećeg linka:
https://mesap.hr/index.php?option=com_sppagebuilder&view=page&id=40

Cijena izložbenog prostora iznosi 30,00€ + PDV. Izlagaču se osigurava drveni štand veličine 2,00m x 0,80 m sa krovom.

Nakon popunjavanja prijave, poštom će na Vašu adresu biti poslan Ugovor o izlaganju na manifestaciji u dva primjerka, od kojih svaka strana zadržava po jedan primjerak. Račun za izlaganje biti će poslan putem sustava e-računa ili u tiskanom obliku putem pošte zajedno sa Ugovorom ( za one koji nisu u sustavu slanja/primanja e-računa ).

Za sve dodatne informacije, budite slobodni obratiti se organizatoru na broj mobitela: 099/314-5678 ili e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Označeno u