Vrhunska zdravstvena skrb bez čekanja: "Najveće priznanje su nam naši zadovoljni klijenti"

vv | 23.4.2024. u 15:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Krajem prošle godine Croatia Poliklinika, vodeća zdravstvena ustanova u Hrvatskoj, otvorila je u Varaždinu novu Polikliniku čime su stanovnici sjevernog dijela Hrvatske dobili vrhunsku zdravstvenu skrb. Investicija u varaždinsku Polikliniku iznosila je tri milijuna eura, a opremljena je najmodernijim uređajima i tehnologijom za brzo i preciznu dijagnostiku i liječenje.

Poliklinika je smještena u samom centru grada, a u njoj se tim vrhunskih liječnika i stručnog medicinskog osoblja s dugogodišnjim iskustvom brine kako bi pacijenti dobili najkvalitetniju uslugu.

 "Naši su liječnici prepoznati po maksimalnoj posvećenosti svakom pacijentu i individualnom pristupu. Sve su to stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i velikim znanjem koji klijentima pristupaju ljubazno, detaljno i personalizirano. Najveće priznanje su nam naši zadovoljni klijenti kojima sve preglede i pretrage pružamo bez čekanja i nastojimo da sve što trebaju kod nas obave u jednom danu ili što kraćem vremenskom periodu", ističe Tina Slunjski Rutić dr. med., specijalist endokrinologije i dijabetologije, voditeljica Croatia Poliklinike u Varaždinu. Uz to, dr. Slunjski Rutić ističe da u ovoj Poliklinici čekanja gotovo da i nema jer se trude pacijentima omogućiti da sve preglede, pretrage i ostale medicinske usluge obave u jednom danu ili što kraćem vremenskom periodu.

DSC_6151_HDR.jpg
Najsuvremeniji medicinski uređaji

Croatia Poliklinika ističe se i kao lider u korištenju najsuvremenijih tehnologija i uređaja za dijagnostiku i liječenje. „U varaždinskoj Poliklinici koristimo neke od najnaprednijih medicinskih uređaja kao što su novi digitalni RTG uređaj koji nam omogućava brže snimanje slika te time smanjuje izlaganje pacijenta zračenju. Osim toga, koristimo i napredni digitalni mamograf koji osigurava trodimenzionalno snimanje s izuzetno niskom dozom zračenje te je iznimno važan u ranom dijagnosticiranju karcinoma dojke.Posjedujemo i četiri najnovija sofisticirana ultrazvuka te suvremeni digitalni dermatoskop s posebnim kamerama i dermatoskopskim sondama koji omogućava bolju analizu i rano otkrivanje promjena na koži koje bi mogle upućivati na melanom“, kaže voditeljica Poliklinike te najavljuje kako uskoro stiže i još jedna zdravstvena usluga – endoskopija (gastroskopija i kolonoskopija), a kontinuirano rade i na proširivanju ponude specijalističke obrade.

„Kontinuirano ulažemo u stručna usavršavanja naših liječnika i medicinskog tima, ali i najsuvremeniju medicinsku opremu jer time dobivamo idealnu sinergiju precizne, brze i učinkovite dijagnostike te pravovremenog početka terapije. To je posebno važno jer upravo taj pravovremeni početak terapije često igra ključnu ulogu u postizanju pozitivnog ishoda liječenja“, objašnjava dr. Slunjski Rutić.

Renomirana zdravstvena ustanova

Croatia Poliklinika, osim u Varaždinu, prisutna je još i u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Puli i Koprivnici. Tijekom godina postala je značajan ulagač u privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj, a samo u posljednje tri godine u ovaj je sektor uloženo gotovo 20 milijuna eura. O zadovoljstvu i kvaliteti usluga iz čak 22 medicinska područja govori brojka od 75 tisuća zadovoljnih pacijenata diljem Hrvatske.

Više informacija o dostupnim uslugama možete pronaći na internetskoj stranici Croatia Poliklinike.

DSC_6241_HDR.jpg

DSC_6190_HDR.jpg

Označeno u