Dobitnik\ica ulaznica za film "Kraljice zločina" u CineStaru Varaždin je...

Sponzorirani članak | 22.8.2019. u 17:07h | Objavljeno u Sponzorirano

Dvije ulaznice za film "Kraljice zločina" u CineStaru Varaždin osvojio je Toni Toplek. Čestitamo!

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin uz predočenje identifikacijskog dokumenta i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 4. rujna u CineStaru Varaždin.

 

O FILMU:

"Kraljice zločina" prava je ženska akcija s Melisson McCarthy u ulozi glavne mafijašice Kathy. Uz nju u gledamo i Tiffany Haddish kao Ruby O’Carroll koja je spremna ubiti svakoga tko joj se nađe na putu, te Elisabeth Moss u ulozi Claire Walsh koja je oduvijek imala otpor prema nasilju jer ju je muž zlostavljao, ali sada je napokon preuzela stvari u svoje ruke.

Radnja se odvija tijekom sedamdesetih godina u zapadnom dijelu Manhattana u New Yorku, poznatim pod nazivom “Hell's Kitchen”. Prati žene mafijaša koje vješto preuzimaju posao od svojih muževa koji su smješteni u zatvor. U filmu se pojavljuju i Domhnall Gleeson, Common, James Badge, Brian d’Arcy James, Margo Martindale, Bill Camp i Jeremy Bobb. Film je redateljsko-scenaristički debi Andreje Berloff koja ima Oscar nominaciju za scenarij filma Straight Outta Compton.

Video sadržaj