LUNOS Ventilacijski sustavi bez konkurencije

VVM | 27.2.2024. u 10:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Svatko tko gradi ili obnavlja svoj životni prostor želi da mu dom bude oaza blagostanja!

U današnjem svijetu ključno je osigurati zdravo i ugodno okruženje unutar doma ili poslovnog prostora s osiguranim protokom zraka koji omogućuje svježi zrak bez alergena, nečistoća, kondenzata i posljedično plijesni. Tu na scenu stupaju decentralizirani sustavi ventilacije. U ovom vodiču provest ćemo vas kroz osnove decentralizirane ventilacije i kako ona može značajno poboljšati kvalitetu unutarnjeg zraka u vašem domu ili na radnome mjestu.

Što su decentralizirani sustavi

Decentralizirani ventilacijski sustav s rekuperacijom zapravo je sličan centralnom, s tom razlikom što ga je, u odnosu na potonji, znatno lakše ugraditi. LUNOS, kao najbolji decentralizirani sustav u Europi, jeftiniji je, tiši, energetski učinkovitiji, niži su operativni troškovi i ne trebaju ventilacijske kanale koje je potrebno čistiti!

Na hrvatskom tržištu uspješno poslujemo preko dvije godine, a na slovenskom i više od 20 godina. Tehnički podaci za Lunos sustave dokazuju superiornost visokokvalitetnog njemačkog proizvoda koji se stalno usavršava i cjenovno je vrlo pristupačan. Pogodan je za novogradnju i adaptaciju.

lunos_zdravlje2.jpg

Kad ne osiguramo dovoljno ventilacije u našem domu, dolazi do katastrofe.

- Od povećane vrijednosti CO2 u prostoru, nedostatak kisika, zdravstveni problemi, loša kvaliteta zraka u prostoru općenito i sve skupa utječe na kvalitetu života. Te posljedice postaju još izraženije tijekom godina boravka u takvim prostorijama - upozorava direktor, napominjući kako ljudi koji su se odlučili na sustav ventilacije bilježe veliki napredak u kvaliteti života.

Instalacija i održavanje

- Jednostavna instalacija: Decentralizirani sustavi mogu se jednostavno naknadno ugraditi u postojeće prostore bez većih izmjena na kanalima ili infrastrukturi. To ih čini prikladnom opcijom za stambene i poslovne primjene u starogradnji i novogradnji.

- Jednostavno održavanje: Većina decentraliziranih jedinica ima dostupne filtere koji se mogu očistiti ili zamijeniti bez stručne pomoći smanjujući vrijeme zastoja i troškove održavanja.

Zaključak

Decentralizirani ventilacijski sustavi nude niz prednosti, uključujući personaliziranu udobnost, poboljšanu kvalitetu zraka, energetsku učinkovitost i jednostavnost instalacije i održavanja te život bez vlage i plijesni. Odlukom za decentralizirani pristup možete stvoriti zdravije i ugodnije unutarnje okruženje za sebe, svoju obitelj ili svoje zaposlenike.

Za više informacija posjetite web stranicu www.lunos-hrvatska.com ili nazovite 01-481-6581.

FB_News_maj23_002.png