Sadržaj s oznakom: lunos

Svatko tko gradi ili obnavlja svoj životni prostor želi da mu dom bude oaza blagostanja!

U Hrvatskoj ima mnogo stambenih i poslovnih prostora koji se susreću s problemom prekomjerne vlage i plijesni te mnogi traže optimalno rješenje. Prekomjerna vlaga i plijesan su tvrdoglavi problemi; jedna se…
Prekomjerna vlaga i plijesan, osim što narušavaju kvalitetu života, mogu dovesti do razvoja ozbiljnih zdravstvenih problema, posebice djece i starijih. Plijesan uzrokuje astmu, alergije, bronhitis, oslabljen imunološki sustav te je općenito…

Svatko tko gradi ili obnavlja svoj životni prostor želi da mu dom bude oaza blagostanja.

Uselili ste u novu kuću, renovirali stan ili stavili novu stolariju i sad Vas muči vlaga? Imamo rješenje!
Tražite li trajno i učinkovito rješenje za probleme s prekomjernom vlagom i plijesni obratite se s povjerenjem Lunosu, njemačkom proizvođaču kvalitetnih decentraliziranih ventilacijskih sustava. Prekomjerna vlaga i plijesan, osim što…
Doznajte sve o ventilacijskim sustavima nove generacije.

Budući da se Lunos sustav ugrađuje brzo i bez potrebe za većim zahvatima, može ga se ugraditi u bilo koje godišnje doba, kao i u bilo kojoj fazi gradnje ili obnove. Dakle, u starogradnje, novogradnje, stanove u fazi renovacije.

Ugradnjom ventilacijskog sustava problemi s prekomjernom vlagom i plijesni rješavaju se doslovce preko noći jer ventilacija omogućava 24-satnu cirkulaciju zraka i time se onemogućava stvaranje vlage.

Imate li zagušljiv, ustajali zrak koji se manifestira osjećajem slabosti i glavoboljama te se često osjećate loše – vaše probleme tj. uzroke problema riješit će ventilacijski sustav Lunos.

Svatko tko gradi ili obnavlja svoj životni prostor želi da mu dom bude oaza blagostanja!

Lunos Hrvatska ekskluzivni je prodajni zastupnik renomiranog proizvođača decentraliziranih sustava ventilacije Lunos iz Njemačke čiji proizvodi nude brzo i učinkovito rješenje za višak vlage i tvrdokornu plijesan u svakom prostoru.

Tražite li trajno i učinkovito rješenje za svoje probleme obratite se s povjerenjem Lunosu, njemačkom proizvođaču kvalitetnih decentraliziranih ventilacijskih sustava.

Sustav radi na način da ventilatori odvode ispušni zrak prema van preko ventilacijskih okna, a svježi zrak ulazi u prostorije kroz zidne ulazne jedinice.

Prekomjerna vlaga i plijesan, osim što narušavaju kvalitetu života, mogu dovesti do razvoja ozbiljnih zdravstvenih problema, posebice djece i starijih. Plijesan uzrokuje astmu, alergije, bronhitis, oslabljen imunološki sustav te je općenito opasna za zdravlje.

Lunos Hrvatska posluje od kraja 2022. godine kao predstavnik njemačkog proizvođača decentraliziranih sustava ventilacije Lunos GmbH. Nudimo trajno rješenje za problem suvremenog življenja, a to je nedovoljni protok svježeg zraka u prostoru što stvara nezdravu atmosferu u domu s prekomjernom vlagom i plijesni. Mi imamo rješenje!