Sadržaj s oznakom: Odjel Prehrambene tehnologije Sveučilišta Sjever

Izv.prof.dr.sc. Uršulin-Trstenjak s Odjela prehrambene tehnologije Sveučilišta Sjever često drži predavanja na temu promocije zdravlja, zdrave/pravilne prehrane, rekreacije i prevenciji bolesti

Sveučilište Sjever je 16. i 17. listopada ugostilo 150 znanstvenika iz 12 zemalja koji su sudjelovali na 2. Međunarodnoj konferenciji “Hrana i klimatske promjene”. Uz Odjel za pehrambenu tehnologiju Sveučilišta…

Radionice projekta "Promocija zdravlja i prevencija bolesti krvožilnog sustava, pretilosti i dijabetesa" pod vodstvom izv. prof. dr. sc. Natalije Uršulin - Trstenjak sa Sveučilišta Sjever održane su sa svim dobnim skupinama u općinama Bednja i Vinica

Prigodnim predavanjima na Sveučilište Sjever u Koprivnici Odjela Prehrambene tehnologije obilježen je 16. ožujka Hrvatski dan osviještenosti o debljini.