Sadržaj s oznakom: Centar za socijalnu skrb Ivanec

Darove sam kupila, a nemam ih kome dati, svojim nećakinjama i nećaku, za koje ne znam gdje su, veli nam kroz suze sestra 40-godišnjeg S.L. iz Donje Višnjice, koji je danas pritvoren, zajedno sa suprugom B.L., nakon incidenta u Centru za socijalnu skrb u Ivancu.

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 18. siječnja pred Općinskim sudom u Varaždinu podiglo optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1982.) zbog počinjenih kaznenih djela oštećenja tuđe stvari i prijetnje. Optužnicom se…

Danas je u prostorije Centra za socijalnu skrb Ivanec 40-godišnji muškarac razbio staklo na vratima i bacio Molotovljev koktel, nakon što su njemu i supruzi djelatnici Centra oduzeli četvrero djece.

U Centru za socijalnu skrb Ivanec danas ujutro došlo je do incidenta. Kako doznajemo, dvoje ljudi, najvjerojatnije roditelji kojima su u žurnom postupanju oduzeta djeca, pokušali su nasilno ući u…

Ravnatelj Centra za socijalnu skrb Ivanec kaže kako je Ugovor vezan uz pružanja socijalnih usluga pomoći potpisan između Doma i Ministarstva, pa tako jedino Ministarstvo ima pravo raskinuti ugovor ako pružatelj usluga ne provodi ugovorene aktivnosti.