Završeni radovi na modernizaciji nerazvrstanih cesta: Asfalt na dionice u Ivancu, Salinovcu i I. Željeznici

Varaždinske vijesti | 5.10.2022. u 13:13h | Objavljeno u Našim krajem

Završeni su radovi na modernizaciji nerazvrstanih cesta iz programa Grada Ivanca za 2022. godinu. 

Asfalt je položen na nizu dionica u Ivancu - u odvojcima Ul. Franje Pusta, Vinogradske, Frankopanske, Zelenog dola, Malezove i Vukovićeve ulice. U sklopu programa asfaltirane su i dvije cestovne dionice u Ivanečkoj Željeznici te dvije na području Salinovca.

Investitor radova vrijednih 1,1 milijun kuna je Grad Ivanec, aobavio ih je PZC Varaždin. Dio radova sufinanciran je sa 100.000 kuna potpore Ministarstva prostornog uređenja igraditeljstva.

10072.jpeg

Budući da ove godine završava petogodišnji Program modernizacije nerazvrstanih cesta na za razdoblje 2018. – 2022., već su izvršene pripreme za donošenje novog programa 2023. – 2027. Plan radova uvelike će odrediti AglomeracijaIvanec jer će sve raskopane prometnice biti potrebno sanirati iasfaltirati.

Nakon što Grad izradi nacrt programa modernizacije NC-a2023. – 2027., uputit će ga na javno savjetovanje kako bi građani i ostali zainteresirani mogli dati svoje prijedloge i sugestije.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci