Veliko mnoštvo građana na ivanečkoj špici zajednički dočekalo Novu godinu

| 1.1.2024. u 13:44h | Objavljeno u Našim krajem

Zajedničkim odbrojavanjem zadnjih desetak sekundi Stare godine te prvim novogodišnjim čestitkama i željama, veliko mnoštvo građana Ivanca i šire okolice na gradskoj špici u sjajnom je raspoloženju dočekalo 2024. godinu. 

Uz glazbu raspoloženih članova banda Od srca do srca, koji se u novogodišnjoj noći na centralnoj bini nisu štedjeli te publiku zabavljali neprekinutim nizom poznatih domaćih i stranih hitova, mladež i građani svih generacija Staru su godinu ispratili i Novu dočekali u odličnoj atmosferi, uz ples i pjesmu. 

Zajedničkom dočeku pridružio se i gradonačelnik Milorad Batinić, koji je svojim građanima uputio prvu novogodišnju čestitku, poželjevši im svu sreću i zdravlje u 2024. 

Doček Nove godine organizirao je Grad Ivanec. Dobrom raspoloženju pridonijelo je i kuhano vino, čaj i pjenušac kojima je Grad u adventskoj kućici počastio sve okupljene, a koje su građanima točili članovi Društva prijatelja narodnih običaja Maska. A o tome kako je bilo, najbolje svjedoče fotografije u prilogu. Sretna vam Nova godina!

Galerija slika