Udruga za djecu s teškoćama "Žir" u Cestici organizira revijalnu utakmicu s Humanim zvijezdama

| 13.1.2019. u 07:57h | Objavljeno u Našim krajem

U organizaciji Udruge za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom "Žir" u Cestici će u nedjelju 13. siječnja, u 17 sati biti odigrana revijalna nogometna utakmica između predstavnika domaćina i Humanih zvijezda hrvatske estrade.

- Susret će biti poklon posjetiteljima finala malonogometnog Turnira općine Cestica koji Općina organizira u suradnji s domaćim nogometnim klubom NK Polet, a s ciljem senzibilizacije javnosti za djecu s teškoćama – ističe predsjednica Udruge "Žir" Irena Jamnik i dodaje kako je sav novac prikupljen za taj događaj namijenjen isključivo za 20-tero djece s teškoćama. 

Djeca su s različitih područja, različite dobi i različitih profila, a zajedničko im je to da su dio sredine koja ih podupire i prepoznaje njihove potrebe te im želi izaći ususret i pomoći im moralno i financijski.

Za Humane zvijezde tom će prilikom zaigrati nogometaš Miljenko Mumlek, olimpijac i boksač Damir Škaro, vaterpolist Dudo Šimenc, plesač Ivane Banfić Tomislav Tržan, pjevači Mladen Burnać i Željko Lapec Amadeus, glumac Vedran Mlikota, voditelj i zabavljač Davor Dretar Drele te izbornik ekipe Humanih zvijezda aktualni trener NK Inter Zaprešić Samir Toplak.