Tradicionalnim plesnim programom od ivanečke srednje škole oprostila se 124 maturanta

Grad Ivanec/vv | 29.5.2023. u 10:49h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Bogovi Olimpa, nindže, dečki s plaže, vilinsko kraljevstvo sastavljeno od vila i tri Petra Pana, bogati Arapi, bajkoviti junaci iz Disneyeva kraljevstva...

Mimohodom ivanečkim ulicama te tradicionalnim plesno-scenskim programom maturanti Srednje škole Ivanec u petak su se, 26. svibnja, oprostili od srednjoškolskog obrazovanja.

Ove godine Srednju školu napušta šest razreda - dva gimnazijska, jedan ekonomski, jedan razred prodavača, CNC operateri te kombinirani razred strojobravara, stolara i majstora kućnih instalacija, ukupno 124 maturanta.

Bogovi Olimpa, nindže, dečki s plaže, vilinsko kraljevstvo sastavljeno od vila i tri Petra Pana, bogati Arapi, bajkoviti junaci iz Disneyeva kraljevstva - sve su to bili kreativni kostimi u kojima su se maturanti predstavili svojim profesorima, roditeljima i posjetiteljima koji su svaku njihovu točku, ali i riječi zahvale profesorima i cijelom školskom kolektivu, popratili gromoglasnim pljeskom.

Učenicima se obratila i ravnateljica škole mr. sc. Lidija Kozina. Posebno je napomenula da je cijela škola ponosna na njihove uspjehe u znanju i sportu koje su postigli tijekomobrazovanja.

Najbolji kostim ove su godine birali svi građani kroz lajkove fotografija objavljene na Facebook stranici Srednje škole, a pobjedu su odnijeli - Arapi.

Maturanti su i ove godine organizirali humanitarnu akciju te prikupili novac za obroke djeci u najsiromašnijim zemljama. 

Manifestaciju je pratio i zamjenik gradonačelnika Marko Friščić. Program je vodila Natalija Maček.

Ovim jedinstvenim programom od škole i profesora oprostila se još jedna generacija ivanečkih maturanata.

Galerija slika