Grad Ivanec poziva roditelje prvašića: Dostavite nam podatke kako biste dobili 700 kuna potpore Foto: Pixabay/ilustracija

Grad Ivanec poziva roditelje prvašića: Dostavite nam podatke kako biste dobili 700 kuna potpore

vv | 30.6.2022. u 16:08h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Grad Ivanec poziva sve roditelje prvašića da u gradsku upravu dostave podatke i dokumente temeljem kojih će im se moći izvršiti uplata 700 kuna potpore za opremanje djeteta uoči polaska u školu.

Kako navode, potrebno je ispuniti obrazac (dostupan je u prilogu ovoga teksta, a možete ga dobiti i u Gradu) te ga, zajedno s potrebnim potvrdama i dokumentima, dostaviti u gradsku upravu, na sljedeći način:

  • osobno, na prijemnom šalteru u prizemlju Gradske vijećnice, Trg hrvatskih ivanovaca 9b
  • ili dostavom ispunjena obrasca na sljedeće e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

- Riječ je o potpori koju Grad Ivanec isplaćuje sa željom da roditeljima prvašića ublaži teret povećanih troškova opremanja djeteta uoči polaska u školu te im pomogne u nabavi školske torbe, pribora, bilježnica i sl. - dodaju iz Grada Ivanca.

Potpore će roditeljima biti uplaćene na njihove tekuće račune.

Pravo na potporu imaju svi prvašići s prebivalištem na administrativnom području Grada Ivanca, uključujući i one koji pohađaju škole u Žarovnici, Kamenici i Tužnom.

Za te je svrhe Grad u proračunu za 2022. godinu osigurao 80.000 kuna.