Čehok sa suradnicima obišao novouređene ulice u Kućan Marofu i Hrašćici

| 18.4.2019. u 12:23h | Objavljeno u Našim krajem

Gradonačelnik Ivan Čehok obišao je danas dvije novoouređene ulice u prigradskim naseljima, riječ je o Ulici Savica u Kućan Marofu i Ulici Matije Gupca u Hrašćici

- Ove smo godine najavili veće prometne akcije i rekonstrukcije križanja. U utorak krećemo s rekonstrukcijom nadvožnjaka u Gospodarskoj ulici, ali nismo zaboravili niti manje ulice. Ovo je bila posljednja makadamska ulica, u kojoj su ljudi već živjeli, pa je bilo vrijeme da se to uredi, asfaltira, riješe oborinske vode i bankine. ima još kuća, sagrađenih izvan puteva i prometnica, ali ovo je posljednja takva ulica gdje je već živjelo dosta obitelji - istaknuo je gradonačelnik prilikom obilaska asfaltirane ulice u Hrašćici. Troškovi njezina uređenja iznosila su 220.000 kuna dok je uređenje Ulice Savica u Kućan Marofu koštalo 416.000 kuna.

Gradonačelnik je najavio da će nastaviti sanirati prometnice u svim dijelovima Grada, prema potrebama koje su naznačili pojedini Mjesni odbori. Pritom ističe da se u Gradu vrijednost investicija u prometnice podigla za 100 posto u odnosu na ranije razdoblje, pri čemu se ne računaju nova raskrižja.

_DSC6980.jpg

Označeno u