Župan Čačić darivao djecu iz udomiteljskih obitelji

| 23.12.2018. u 11:12h | Objavljeno u Društvo

Sreća, smijeh i veselje ispunili su jučer dvoranu Vatrogasnog doma u Varaždinu u kojem je priređena podjela poklona za djecu udomiteljskih obitelji s područja Varaždinske županije. Župan Varaždinske županije Radimir Čačić iz svog je osobnog fonda financirao prigodne poklone koji su danas podijeljeni. Župan Čačić u svom je obraćanju pohvalio udomitelje i zahvalio im na trudu i ljubavi koje poklanjaju djeci.

 

Darivanje_udomitelji_7.jpg

 

-Toplina doma i ljubav, to su temelji djetinjstva i temelji ispunjenog života. Vi koji pružate tu toplinu i osiguravate djeci ljubav za to zaslužujete najiskrenije pohvale i čestitke. Varaždinska županija kao institucija, a i ja osobno, pratit ćemo i dalje vaš rad i trud i uključiti ćemo se u sve aktivnosti koje možemo. – naglasio je župan Čačić.

 

Darivanje_udomitelji.jpg

 

Udomiteljima je izrazio svoje najdublje poštovanje, a djeci poželio sretno djetinjstvo ispunjeno ljubavlju.

 

 

Darivanje_udomitelji_4.jpg

 

 

Osim u prigodnim poklonima, djeca su uživala i u pripremljenom glazbenom programu pa su tako djevojčice iz glazbene radionice Mali slavuji otpjevale prigodne božićne pjesmice, a sretne blagdane poželjele su im i Varaždinske mažoretkinje koje su nastupile s najmlađim članicama.

Darivanju se pridružila i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević koja je djeci podijelila božićne kapice, a posebno veselje na licima mališana iznjedrio je Djed Božićnjak.

U Varaždinskoj županiji udomljeno je oko 270 djece u ukupno 150 obitelji.