VIDEO Među mentorima "Plesa sa zvijezdama" i Varaždinac Ivan Jarnec: "Trebamo potporu cijele županije" Foto: PSZ

VIDEO Među mentorima "Plesa sa zvijezdama" i Varaždinac Ivan Jarnec: "Trebamo potporu cijele županije"

Varaždinske vijesti | 12.3.2022. u 20:26h | Objavljeno u Društvo

U novoj sezoni plesnog showa "Ples sa zvijezdama" jedan od mentora je i Varaždinac Ivan Jarnec.

>> Profesionalni plesač rođen u Varaždinu mentor u novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama"

Njegova plesna partnerica je poznata slastičarka, inače diplomirana ekonomistkinja, Ivana Čuljak, koja je pažnju medija svojevremeno privukla kao sudionica MasterChefa.

U prvoj emisiji njihov razigrani cha-cha-cha očarao je i publiku i žiri, koji nije štedio na pohvalnim komentarima. Ove nedjelje očekuje nas prava "fiesta latina", što znači da će svi nastupi i cijela večer biti prožeti latino ritmom i tematikom.

Nakon što smo u prvoj emisiji prošle nedjelje upoznali 13 zvijezda i 13 njihovih mentora, od ove epizode gledatelji će moći i glasovati za svoje favorite, što znači da će se jedan plesni par oprostiti od daljnih nastupa. Osim poziva putem telefona i mobilnih uređaja, glasati će se moći i putem dnevnik.hr aplikacije.

- Sutra ispada prvi par, a kako to ne bismo bili mi, trebam potporu cijele županije - poručio je Jarnec žiteljima Varaždinske županije i pozvao ih da svoj glas daju njemu i njegovoj plesnoj partnerici.

ivan-jarnec-ples-sa-zvijezdama.jpg

Ovaj profesionalni plesač rođen je u Varaždinu. Tijekom osnovne škole trenirao je plivanje i ples te išao na satove glume u HNK Varaždin. Plesom se počeo baviti 2007. godine. Temeljem plesnih rezultata, pozvan je u reprezentaciju Republike Hrvatske 2012. godine. Godinu kasnije, mijenja partnericu te počinje plesati pod slovenskom zastavom. Prvi put se okrunio titulom državnog prvaka 2013. godine. U tom periodu, osvojio je još osam titula državnog prvaka Slovenije, a najbolje rezultate postigao je 2014. u Madridu i 2017. u Moskvi, plasiravši se u polufinale svjetskog prvenstva.

Nakon završetka srednje škole, seli se u Ljubljanu. Ulaskom u kategoriju odraslih, odmah postaje vice prvak države u standardnim plesovima, gdje se uvrstio u polufinale europskog kupa. 2019. godine odustaje od natjecateljskog plesa te se posvećuje radu s djecom. Kroz karijeru je osvojio mnogobrojna natjecanja, od domaćih do stranih. U više navrata izabran je za sportaša godine, a višestruko je nagrađivan od strane Plesnog saveza Slovenije.