U varaždinskom P4 za kraj godine veliki koncert Zemba Latife Foto: Dora Šarić

U varaždinskom P4 za kraj godine veliki koncert Zemba Latife

Varaždinske vijesti | 10.12.2021. u 11:39h | Objavljeno u Društvo

U P4 – centru za mlade i nezavisnu kulturu na kraju godine spremaju još jedan veliki koncert.

Nakon ovogodišnjih nastupa Bore Balboe, Svemirka, Buntaia, drama i Lady Shake, u subotu, 11. prosinca na stage u P4 dvorištu popet će se Zembo Latifa!

Zembo Latifa je zagrebački trap, RnB i pop izvođač koji je dugo godina DJ-irao u kolektivu BLAW:BLAW, a zatim i djelovao u rap grupi Dregermajster. Njegova ozbiljnija glazbena karijera započela je objavom debitantskog albuma „Venera“ na kojem je radio s poznatim hrvatskim producentima Denisom Mevljom Denzom, Blissom i Def Starzom.

Album prvijenac prošao je odlično kod publike, a najbolje su prošli hitovi poput „Nemoj pitat me za nju“, „One night“ te „Zvijezde“ koji izvodi s Hiljsonom Mandelom iz Kukusa.

Kao netko tko se uspješno bavio dizajnom i dao otkaz na prošlom radnom mjestu u agenciji, Zembo je imao i nekoliko savjeta za mlade varaždinske glazbenike i glazbenice.

- Osobno smatram da bi svi artisti uvijek trebali ciljati na kvalitetu, a ne kvantitetu. Glazba koju rade treba biti odraz njihove osobnosti jer u suprotnom samo prodaješ maglu i ljudi to osjete. Kad napraviš kvalitetan proizvod to će sigurno doći do neke publike, a najbolja promocija je uvijek word of mouth. Kontakti i producenti dođu sami po putu. Dakako, glazba je tu samo dio cijelog paketa pa se tako treba potruditi da sve što ide uz glazbu, npr. vizualni identitet, fotke, styling i generalno cijeli vibe, također prate cijelu priču oko artista i njegove glazbe - kaže Zembo.

Ovaj zagrebački glazbenik prvi će put nastupiti u varaždinskom P4 – centru za mlade i nezavisnu kulturu, a to će mu ujedno biti jedan od posljednja tri koncerta u 2021. godini.

- Svaki koncert koji imamo uvijek se trudimo dati 200% od sebe pa tako ni Varaždin neće biti iznimka. Dolazim sa svojim bendom, izvest ćemo cijeli album Venera i još neke neobjavljene trake, tako da mislim da će nam biti jako jako dobro. Svi smo nabrijani i veselimo se - poručio je Zembo.

SILENT PARTY SA DJ SINOM I NINIVOM

Nakon koncerta, u P4 organiziraju i Silent Party s DJ-evima Sinom i ninivom! Sin sa svojim širokim glazbenim ukusom dat će si žanrovskog oduška i začiniti Silent ultimativnim party hitovima. niniva je DJ-ica koja svira etno techno, a njezin soundtrack je kao stvoreni za publiku koja voli istraživati nove glazbene smjerove.

Kako do ulaznica?

U P4 – centru za mlade i nezavisnu kulturu (Preradovićeva 4, Varaždin) radnim danom od 9 do 15 sati. Ulaznica je 60 kuna*, a na dan koncerta 80 kuna*.

Online obrazac za rezervaciju ulaznica: KLIKNI

Covid info

Ulaz na koncert i Silent Party moguć je uz EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48 sati ili dokaz o preboljenju u zadnjih šest mjeseci.

Jeftiniji antigenski test za 100 kuna dostupan je u subotu, 11.12. od 8:00 do 18:00 u Polilklinici sveti Nikola, Kukuljevićeva 6, Varaždin (2 min pješke od P4, prema centru grada). Prilikom dolaska OBAVEZNO pokazati ulaznicu/narukvicu za koncert.

*Cijene ulaznice su preporučena donacija.