Dodjela nagrada iz 2015. godine Foto: Rotary klub Ludbreg

Rotary klub Ludbreg u petak nagrađuje učenike i studente za izvrsnost

VV | 4.6.2020. u 11:06h | Objavljeno u Društvo

Rotary klub Ludbreg krajem veljače raspisao je natječaj za dodjelu nagrada za izvrsnost za učenike srednjih škola, redovne studente i postdiplomce koji su redovito pohađali prošlu školsku odnosno akademsku 2018./2019. godinu.

Pravo natjecanja za nagrade imali su učenici srednjih škola i redovni studenti s prebivalištem s područja grada Ludbrega te Općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurd i Veliki Bukovec, koji imaju trajno mjesto boravišta u gradu Ludbregu ili navedenim općinama duže od dvije godine, koji su tu rođeni i živjeli duže od 10 godina, a pohađaju bilo koji studij u Hrvatskoj ili svijetu.

Natječaj je bio otvoren do 27. ožujka 2020. godine u 18 sati, a kandidati su o rezultatima bili obaviješten putem e-maila.

Nagrade se inače tradicionalno uručuju na Veliku subotu, no kako je zbog situacije s korona virusom to bilo neizvedivo, podjela se odgodila na 5. lipnja. Održat će se u 18 sati u hotelu Amalia.

Podsjetimo, po dvije nagrade u iznosu 1.500,00 kuna dodjeljuju se najboljim učenicima srednje – gimnazije i umjetničke srednje škole, po dvije u istom iznosu najboljim učenicima srednje strukovne škole s trogodišnjim trajanjem, dvije nagrade najboljim učenicima srednje strukovne škole s četverogodišnjim trajanjem, šest nagrada u iznosu od 2.000,00 kuna za najbolje redovne studente dodiplomskog, diplomskog, stručnog odnosno integriranog studija te jedna nagrada za poslijediplomski studij u iznosu od 3.000,00 kuna.