Održana izborna skupština Planinarskog kluba Ivanec, dosadašnjem predsjedniku treći mandat

| 16.2.2022. u 12:30h | Objavljeno u Društvo

Planinarski klub Ivanec je u prostorijama kluba u Ivancu održao svoju Izbornu skupštinu kluba, kojoj je bilo nazočno 40 članova, te gosti i to Ljudevit Cika, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, ogranak Ivanec i predstavnici PD Ljutomjer- Franc Slokan i Joško Črešnjevec.

Za predsjednika je ponovno izabran Tomislav Friščić, kojemu je to treći mandat na čelu planinarskog kluba. Za dopredsjednika je izabran Duško Vitez, za tajnika Stjepan Kuštelega, dok je blagajnik Marina Lončar.

U Upravni odbor još su izabrani Tomislav Gotić (zadužen za mladež), Ivan Strugar (ekologija), Nenad Novak,Thomas Blum i Darko Kos (za društvene izlete), Davor Pavleković (promidžba), Božidar Kljunić (za markacije), Jasminka Pečevski i Irena Videc.

U Nadzorni odbor izabrani su Božidar Šoštar,Miroslav Rohtek i Ivan Mudri, a u Sud časti Marijan Friščić, Juraj Vuglač i Nikola Nišević.

Na početku skupštine svim nazočnima obratio se predsjednik Kluba Tomislav Friščić, a Skupštini su podnesena i izvješća o radu Kluba, o radu nadzornog odbora, kao i izvješće o radu suda časti. Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena.

U svom obraćanju članovima Skupštine kandidat za predsjednika Tomislav Friščić iznio je program rada za naredni vremenski period od četiri godine , te predložio i predstavio novi saziv članova Upravnog odbora Na skupštini je donesena jednoglasna odluka o dopuni i izmjeni Statuta,a skupštini su se obratili gosti, Ljudevit Cikač i predstavnici PD Ljutomjer, te Darko Kos.