VISOKO Novo vodstvo Vatrogasne zajednice, predsjednik Miroslav Geček

J.Š./ Varaždinske vijesti | 4.6.2021. u 17:00h | Objavljeno u Društvo

Održana je izborno izvještajna Skupština Vatrogasne zajednice općine Visoko, a za predsjednika Zajednice jednoglasno je izabran Miroslav Geček koji je i otvorio sjednicu.

Kako je Dnevni red prihvaćen jednoglasno, krenulo se sa izvješćem o radu u protekloj i mandatnoj godini, financijskim izvješćem, predložen je prijedlog Plana i Financijskog plana za 2021.godinu te je donesen novi Statut.

Zatim je slijedila Razriješnica predsjedništvu, zapovjedništvu, Nadzornom odboru, predsjedniku i zamjeniku predsjednika Zajednice, zapovjedniku i zamjeniku zapovjednika Zajednice, tajniku i blagajniku Zajednice.

Uslijedio je prijedlog kandidacijskog povjerenstva. Tako je za predsjednika Zajednice jednoglasno izabran Miroslav Geček koji je i do sada obnašao tu dužnost. Za zamjenika predsjednika Zajednice jednoglasno je izabran Zlatko Hadrović. Za zapovjednika Zajednice izabran je Božidar Kuzmić, za zamjenika zapovjednika izabrani su Ljubomir Pomper i Mihael Mateković dok je za tajnicu jednoglasno izabrana Mirjana Piskač.

Načelnik općine Visoko, ujedno i član Skupštine Vatrogasne zajednice općine Visoko Dragutin Mateković, zahvalio se starom vodstu te čestitao novom i zaželio im puno uspjeha u daljnjem radu.

Označeno u