Na Svetog Nikolu pokloni Odjelu pedijatrije Opće bolnice Varaždin i udruzi „Uz tebe sam“

Varaždinske vijesti | 6.12.2021. u 18:55h | Objavljeno u Društvo

Članovi predsjedništva HNS-a podružnice Varaždin Berislav Bračko, Josipa Vitez, Andreja Parlaj i Dora Jurak te predsjednik Podružnice Igor Klopotan u ponedjeljak su, na blagdan svetog Nikole, uručili donaciju ravnatelju Opće bolnice Varaždin Damiru Poljaku. Donacija je za malene pacijente na Odjelu pedijatrije, a sastoji se od toplomjera, slatkih paketa i voća.

Predsjedništvo HNS-a Varaždin je također uplatilo novčanu donaciju udruzi „Uz tebe sam“ i razveselio male korisnike slatkim poklon paketima.

Predsjednik podružnice je Varaždinkama i Varaždincima čestitao Dan Grada i blagdan svetog Nikole.

– HNS Varaždin će se uvijek uključivati u sve akcije koje imaju za cilj povećanje kvalitete života građana ili humanitarni karakter. Posebnu zahvalnost izražavam djelatnicima bolnice, kao i svim zdravstvenim radnicima koji se već dvije godine nadljudskim naporima bore sa pandemijom – naglasio je Klopotan.

Na donaciji je zahvalio ravnatelj Opće bolnice Varaždin.

– Hvala HNS-u Varaždin koji nas je na dan svetog Nikole razveselio lijepom gestom i donirao za naše najmlađe bolesnike. Puno to znači i nama djelatnicima i malim pacijentima, koje su obradovali poklonom – zahvalio je Poljak.

Označeno u