KAMO ZA ADVENT Svijet prirode pripremio vikend programe uz brojna iznenađenja i delicije Foto: Ilustracija/Facebook Svijet prirode

KAMO ZA ADVENT Svijet prirode pripremio vikend programe uz brojna iznenađenja i delicije

VV | 28.11.2021. u 17:00h | Objavljeno u Društvo

Poljoprivredno imanje Svijet prirode u Lužanu Biškupečkom pripremilo je poseban program u vrijeme Adventa, čiji će se program odvijati 28. studenog, 5., 12., 19. i 26. prosinca.

Iako je danas trebalo biti svečano otvorenje uz vatreni show Ivana Mlinara i puštanje lampiona dobrih želja, zbog loših vremenskih uvjeta događanja su otkazana.

- Ne brinite jer sljedeći vikend je blizu, pa uvodimo još jedan dodatni termin. Sljedećeg vikenda, 4. i 5. prosinca na imanju vas očekuje najposebnija adventska priča koju možete zamisliti. U subotu i nedjelju u posjet stiže sveti Nikola, a kako se će se dio programa održavati u poluzatvorenom prostoru nećemo toliko ovisiti o vremenskim uvjetima - kažu organizatori koji su se pobrinuli da sve posjetitelje Svijeta prirode u vrijeme adventa dočeka topla i tradicionalna atmosfera uz prigodne božićne ukrase i delicije, a posjetitelji će moći uživati i u šetnji imanjem koje je uređeno i osvijetljeno u blagdanskom štihu.

Inače, cijena ulaznica je 30 kuna za odrasle i 10 kuna za djecu.