U prometnoj nesreći u Ivancu ozlijeđena 15-godišnja putnica osobnog vozila

VV | 7.2.2022. u 17:22h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 4. veljače u 5.40 sati u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Djevojka u dobi od 22 godine upravljala je osobnim vozilom Zagrebačkom ulicom iz smjera Turčina u smjeru centra grada. Zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima prometovanja, prednjim je djelom vozila udarila u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred nje u istom smjeru upravljala 43-godišnjakinja, koja se vozilom zaustavila radi zaustavljenog vozila ispred sebe. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 22-godišnja vozačica te je naknadno zatražila medicinsku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici. Njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

U subotu, 5. veljače u 11.40 sati u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđen 82-godišnji vozač bicikla. On se kretao nogostupom Koprivničke ulice te prilikom uključivanja u promet na cesti, preko  obilježenog pješačkog prijelaza, nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje. Pritom je lijevom bočnom stranom bicikla okrznuo desnu bočnu stranu osobnog vozila kojim je desnom prometnom trakom južne kolničke trake Koprivničke ulice, upravljao 64-godišnjak. Ozlijeđenom vozaču bicikla je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 6. veljače oko 9.15 sati u ulici Rudolfa Rajtera u Ivancu. Djevojka u dobi od 19 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Prigorca u smjeru Ivanca. Pri izlasku iz blagog desnog zavoja, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima prometovanja, izgubila je nadzor nad upravljačem te se vozilo zanijelo i prešlo na lijevu traku, a potom udarilo u rubnik nogostupa i zemljanu površinu. Pritom se zarotiralo i djelomično vratilo na kolnik ceste. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 15-godišnja putnica iz vozila. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede joj za sad nisu okvalificirane.

U nedjelju, 6. veljače oko 11.30 sati u Glavnoj ulici u Selniku u prometnoj je nesreći ozlijeđen 56-godišnjak. On je upravljao motociklom iz smjera Ludbrega u smjeru Selnika. Uslijed pojačanja brzine došlo je do proklizavanja stražnjeg pogonskog kotača i zanošenja motocikla, pri čemu je vozač izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik. Pritom je ozlijeđen te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin. Njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.