Županija mora kadrovski ojačati Upravni odjel za graditeljstvo, slijede novi natječaji za zapošljavanje? Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Županija mora kadrovski ojačati Upravni odjel za graditeljstvo, slijede novi natječaji za zapošljavanje?

IHR/Varaždinske vijesti | 23.11.2021. u 13:33h | Objavljeno u Aktualno

Na sjednici Županijske skupštine, koja će se održati u utorak, 30. studenog, naći će se i Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o ustrojstvu i djelokrugu upravnih tijela Varaždinske županije.

- Tu imamo jednu promjenu, naime, poslovi zaštite okoliša i prirode dosad su se obavljali u sklopu Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, a ovim izmjenama sada prelaze u djelokrug Upravnog odjela za poljoprivredu. Uz zaštitu okoliša, prioritet nam je građenje i graditeljstvo i taj Upravni odjel moramo pojačati s  nekoliko djelatnika s obzirom da nam se čini da u tom dijelu "štekamo" i kasnimo s izdavanjem građevinskih dozvola, a naši investitori moraju dobiti "suport" u najbržem mogućem roku. Za to čemo sigurno raspisati javne natječaje, već su i raspisani, kako bismo kadrovski ojačali ovaj Upravni odjel - najavio je Josip Križanić, predsjednik Županijske skupštine na današnjoj konferenciji za novinare.

- Hoće li se nalazište u Jalžabetu zatrpati ili će se postići konsenzus za otkup zemljišta?

Varaždinska županija je, kao što smo pisali početkom listopada, raspisala natječaje kojim je tražila ukupno osam novih zaposlenika u dva upravna odjela, Odjelu za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša te u Odjelu za gospodarstvo i europske poslove.

- NOVA ZAPOŠLJAVANjA Varaždinska županija raspisala natječaje za radna mjesta u dva upravna odjela

Da Upravnom odjelu za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša trebaju ljudi i da će biti novih zapošljavanja najavio je na posljednjoj sjednici Županijske skupštine Anđelko Stričak.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci