NOVA ZAPOŠLJAVANjA Varaždinska županija raspisala natječaje za radna mjesta u dva upravna odjela Foto: Ilustracija/Arhiva VV

NOVA ZAPOŠLJAVANjA Varaždinska županija raspisala natječaje za radna mjesta u dva upravna odjela

IHR/Varaždinske vijesti | 7.10.2021. u 20:00h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinska županija ovih je dana raspisala natječaje kojim traži ukupno osam novih zaposlenika u dva upravna odjela, Odjelu za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša te u Odjelu za gospodarstvo i europske poslove.

Natječaji su objavljeni na internet stranicama Varaždinske županije, a najviše slobodnih radnih mjesta, ukupno sedam, je u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša u kojem se planira zaposliti šest vježbenika: četiri vježbenika osposobljavat će se za poslove višeg stručnog suradnika za poslove prostornog uređenja i graditeljstva, a jedan za višeg stručog suradnika za zaštitu okoliša. Također, traži se vježbenik koji će se tijekom godinu dana vježbeničkog staža osposobljavati za posao referenta za stručne poslove pisarnice.

- U svojstvu vježbenika primaju se osobe s završenim obrazovanjem određene stručne spreme i struke, bez radnog iskustva na odgovarajućim poslovima ili s radnim iskustvom kraćim od vremena propisanog za vježbenički staž - navodi se u natječaju.

Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša traži i višeg referenta za poslove prometa. Prema objavljenom natječaju, za ovo radno mjesto mogu konkurirati svi koji su sveučilišni ili stručni prvostupnici tehničke struke s najmanje jednom godinom radnog iskustva.

Uz to, otvoreno je radno mjesto u Upravnom odjelu za gospodarstvo i europske poslove. Raspisan je natječaj za savjetnika za promet i energetsku učinkovitost. Radno mjesto je na neodređeno, a na ovaj se natječaj mogu javiti magistri ili stručni specijalisti tehičke ili društvene struke s najmanje tri godine radnog iskustva.

Da će biti novih zapošljavanja u Varaždinskoj županiji najavio je nedavno varaždinski župan Anđelko Stričak.

- Župan Stričak najavio nova zapošljavanja u Županiji, i to u dva upravna odjela

Rekao je kako nedostaje ljudi u Upravnom odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, ali i u Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu i sport.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci