NOVA ZAPOŠLJAVANjA Varaždinska županija raspisala natječaje za radna mjesta u dva upravna odjela Foto: Ilustracija/Arhiva VV

NOVA ZAPOŠLJAVANjA Varaždinska županija raspisala natječaje za radna mjesta u dva upravna odjela

IHR/Varaždinske vijesti | 7.10.2021. u 20:00h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinska županija ovih je dana raspisala natječaje kojim traži ukupno osam novih zaposlenika u dva upravna odjela, Odjelu za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša te u Odjelu za gospodarstvo i europske poslove.

Natječaji su objavljeni na internet stranicama Varaždinske županije, a najviše slobodnih radnih mjesta, ukupno sedam, je u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša u kojem se planira zaposliti šest vježbenika: četiri vježbenika osposobljavat će se za poslove višeg stručnog suradnika za poslove prostornog uređenja i graditeljstva, a jedan za višeg stručog suradnika za zaštitu okoliša. Također, traži se vježbenik koji će se tijekom godinu dana vježbeničkog staža osposobljavati za posao referenta za stručne poslove pisarnice.

- U svojstvu vježbenika primaju se osobe s završenim obrazovanjem određene stručne spreme i struke, bez radnog iskustva na odgovarajućim poslovima ili s radnim iskustvom kraćim od vremena propisanog za vježbenički staž - navodi se u natječaju.

Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša traži i višeg referenta za poslove prometa. Prema objavljenom natječaju, za ovo radno mjesto mogu konkurirati svi koji su sveučilišni ili stručni prvostupnici tehničke struke s najmanje jednom godinom radnog iskustva.

Uz to, otvoreno je radno mjesto u Upravnom odjelu za gospodarstvo i europske poslove. Raspisan je natječaj za savjetnika za promet i energetsku učinkovitost. Radno mjesto je na neodređeno, a na ovaj se natječaj mogu javiti magistri ili stručni specijalisti tehičke ili društvene struke s najmanje tri godine radnog iskustva.

Da će biti novih zapošljavanja u Varaždinskoj županiji najavio je nedavno varaždinski župan Anđelko Stričak.

- Župan Stričak najavio nova zapošljavanja u Županiji, i to u dva upravna odjela

Rekao je kako nedostaje ljudi u Upravnom odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, ali i u Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu i sport.