Uključite se u javno savjetovanje o upravljanju imovinom u vlasništvu Grada Varaždina Foto: VV arhiva/ilustracija

Uključite se u javno savjetovanje o upravljanju imovinom u vlasništvu Grada Varaždina

Varaždinske vijesti | 20.1.2017. u 16:21h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 20. siječnja do 20. veljače provodi se savjetovanje s javnošću povodom donošenja Odluke o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Grada Varaždina.

Odluka se, ističu iz gradske uprave, donosi radi cjelovitog reguliranja upravljanja i raspolaganja najznačajnijim oblicima imovine Grada Varaždina (nekretninama, pokretninama te dionicama i poslovnim udjelima), sukladno mjerodavnim zakonskim i podzakonskim propisima.

Cilj provođenja savjetovanja je prikupljanje povratnih informacija od javnosti u vezi predloženog načina upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Grada Varaždina.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na službenoj internetskoj stranici Grada Varaždina - varazdin.hr/savjetovanje-s-javnoscu-2017-godini.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 20. veljače na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika, Trg kralja Tomislava 1, Varaždin s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Grada Varaždina.“ ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., također putem obrasca.