U subotu 23. rujna u Varaždinu 6. Rotary Business Forum

V.V. | 13.9.2017. u 13:45h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U subotu 23. rujna u zgradi Fakulteta organizacije i informatike održat će se 6. Rotary Business Forum pod nazivom „Obrazovanje za 21. stoljeće“ s početkom u 10 sati.

O ovoj vrlo aktualnoj temi i obrazovnoj reformi na Forumu će govoriti predavači i panelisti:

  • prof. dr. sc. Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske
  • prof. dr. sc. Ivan Đikić, Sveučilišna bolnica Sveučilišta Goethe u
    Frankfurtu
  • prof. dr. sc. Ivica Puljak, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu,
    Saša Cvetojević, poduzetnik.

Ovom, već tradicionalnom 6. Rotary Business Forumu, prisustvovat će i guverner hrvatskog Districta 1913, prijatelj Dubravko Kušeta te mnogobrojne prijateljice rotarijanke i prijatelji rotarijanci.

Odmah nakon završetka službenog dijela za sve sudionike organiziran je ručak u restoranu „Raj“ (Gundulićeva ulica) u neposrednoj blizini zgrade fakulteta.

S obzirom da se Forum održava za vrijeme trajanja Varaždinskih baroknih večeri - za goste i prijatelje u Varaždinskoj katedrali s početkom u 19 sati bit će organizirana glazbeno-scensku sinteza mađarske književnosti i Bachovih djela - „Čovjek je ovdje nedostatan za ljubav“ u izvedbi XAVER VARNUS & BALÁZS BARNKOPF (Madžarska) na orguljama uz glumce Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu.

Cijena kotizacije za Business Forum, kojeg organizira Rotary Club Varaždin 1181, iznosi 200 kn, a u nju je uključeno sudjelovanje na Forumu, ručak i večernji koncert.

Dolazak je potrebno potvrditi na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 20. rujna 2017. te naznačiti ostajete li na ručku i/ili koncertu.

Za ostale informacije možete zvati na 091/5047-153 (Dario Petek) te 098/646-262 (Dragutin Hainš).

Uplata se može izvršiti na žiro račun IBAN: HR5641240031133000461 kod Kent banke ili direktno prije početka samog Foruma.