U novom Varaždincu pročitajte... Foto: Ilustracija

U novom Varaždincu pročitajte...

VV | 29.8.2022. u 20:08h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U novom Varaždincu pročitajte...

- Kako se škole nose s računima za režije i je li spas u vlastitoj proizvodnji energije?

- Zašto pilot Danijel Borović očekuje konkretniju pomoć od države oko optužnica iz Srbije?

- Jesu li mladi u politici uhljebi koji samo dižu ruke?

- Zašto je krojač majstor varaždinskog kazališta pravi kazališni multipraktik?

- Što poručuje boksačica Lorena Horvat, kadetska prvakinja Europe?

Varaždinec u novom broju otkriva tko dovodi u Varaždin luksuz u stanogradnji, jesu li radnici Varteksa dobili plaće, zašto su pomorci oslobođeni poreza, a gastrabajteri sa sjevera nisu i za koje projekte je Varaždinska županija dobila bespovratno preko 9,2 milijuna kuna.

U novom broju Varaždinskih vijesti doznajte i zašto za učenje stranih jezika nikad nije prekasno, sve o Građanskom odgoju i obrazovanju koji od ove jeseni "starta" u varaždinskim osnovnim školama, što je novo vezano uz potencijalni kamenolom na Ivanšćici i zašto se peticija nije mogla potpisivati u Varaždinu prije 29. kolovoza.

Varaždinske vijesti u novom broju donose i sve o velikoj pobjedi Varaždinaca na Rujevici i sve o još jednom uspješnom izdanja Challenge Toura, a u novom Varaždincu doznajte i kako se poznati slikar Živko Toplak u vrijeme korone "bacio" u uzgoj golubova i što kaže o svojoj ljubavi iz djetinjstva. U Varaždinskim vijestima doznajte i sve o ovogodišnjem Špancirfestu, koji je ove godine bio - okupan kišom.

Uz najpovoljnije zahvale, osmrtnice i male oglase, u tjedniku koji daje više, enigmatski kutak i televizijski program, a u novom broju Varaždinca potražite i kupon s popustom za kupanje u Toplicama sveti Martin.

Redovito nas pratite na našim internet stranicama te you tube kanalu Varaždinskih vijesti.