"Podupiremo nezavisne liste u svih 16 mjesnih odbora; u njima ne bi trebalo biti previše politike"

| 29.4.2019. u 16:33h | Objavljeno u Aktualno

Uoči izbora za Vijeća mjesnih odbora  na području Grada Varaždina, koji se održavaju ove nedjelje, 5. svibnja, Nezavisna lista Ivana Čehoka danas je održala konferenciju za medije na Starom Gradu.

Tom je prilikom Čehok istaknuo da su oni jedini koji imaju svoje predstavnike u svih 16 varaždinskih mjesnih odbora te da je dao svoju podršku nezavisnim listama jer smatra da u mjesnim odborima ne bi trebalo biti mjesta za stranaštvo i partijsku politiku.

- Odlučio sam poduprijeti nezavisne liste u svim mjesnim odborima koji će raditi u suradnji s gradskom vlašću jer mislim da u mjesnim odborima, kao temeljnim samoorganizacijama građana, ne bi trebalo biti previše stranaka. Stranaštvo i partijska politika mogu samo posvađati ljude, a u mjesnim odborima riječ je o specifičnim, komunalnim pitanjima naših građana koja nisu ovisna o našim strankama i politici. Stoga sam podupro 16 nezavisnih lista, po svakom mjesnom odboru i mi smo jedina politička snaga koja je uspjela pokriti cijeli grad -rekao je gradonačelnik.

Također ističe da je to prvi puta u Hrvatskoj da su nezavisne liste u jednom velikom gradu uspjele pokriti cijeli grad i da imaju svoje predstavnike u svim odborima.

- Nećemo voditi nikakvu skupu niti žestoku kampanju. Želimo da građani čuju za naše ideje, sve su to Varaždinci koji su poznati u svome kvartu i pozivam sve gađane da dođu glasovati jer mjesni odbori su bitni. Suradnja Grada mora voditi poboljšanju života na svim područjima, od sigurnost do kulture i sporta, što smo i dokazali u ove dvije godine, uložili smo više nego što se ulagalo u prijašnjih pet godina, od obnove dječjih igrališta i organizacije provođenja slobodnog vremena u manjim prigradskim naseljima do sanacije cesta. Zato je važno da nezavisne liste budu glas građana - rekao je Čehok.

Označeno u