Na čelu Reformista u općini Sveti Đurđ i dalje Nadica Crnković

Varaždinske vijesti | 26.11.2017. u 09:45h | Objavljeno u Aktualno

U Društvenom domu u Hrženici u petak 24. studenoga održana je Izborno izvještajna skupština Općinske organizacije Reformista Sveti Đurđ.

Dosadašnja predsjednica Nadica Crnković jednoglasno je potvrđena i za sljedeći mandat, a za njezinog potpredsjednika izabran je Zvonko Grgek.

Na početku izborne skupštine prisutne je pozdravio predsjednik Županijske organizacije Reformista i zamjenik župana Tomislav Paljak, osvrnuvši se na rad i aktivnosti ove organizacije koja je utemeljena u veljači 2015. godine. Predsjednik Narodne stranke – Reformisti i župan Varaždinske županije Radimir Čačić osvrnuo se na realizaciju projekata u županiji. Također, istaknuo je važnost djelovanja općinskih i gradskih organizacija koje su, kako je naglasio, temelj za predlaganje inicijativa i aktivnosti.

- Svaki stanovnik općine i grada u kojem živi može utjecati i poboljšati uvjete stanovnika u kojem živi. Predlaganjem inicijativa, prepoznavanjem kritičnih točaka i utjecajem kroz svoju općinu ili grad možemo zajedno podići standarde života građana Varaždinske županije - naglasio je Čačić u Svetom Đurđu.

Na izborno izvještajnoj skupštini prisustvovali su i županijski vijećnici Krešimir Horvat i Davor Golub.

reformisti-sveti-djurdj-1.jpg

reformisti-sveti-djurdj-2.jpg

reformisti-sveti-djurdj-3.jpg