Ivanečke žene HNS-a o tome kako (p)ostati liderica i uspješna poslovna žena

J.Š./Varaždinske vijesti | 17.6.2018. u 12:17h | Objavljeno u Aktualno

U Amfiteatru Srednje škole Ivanec u petak je održana Javna tribina na temu "Kako (p)ostati liderica i uspješna poslovna žena u organizaciji Ženske inicijative HNS-a Ivanec. Tribinu je vodila i moderirala predsjednica ŽI Ivanec Natalija Kocijan, a predavačica na tribini bila je Kristina Bulešić.

- Prije svega želim zahvaliti svima koji su sudjelovali u organizaciji ove tribine, svima koji su prisustvovali na tribini te našoj gošći Kristini. Pitanje položaja žene u društvu i poslovnom svijetu jedno je od temeljnih pitanja kojim se bavi ŽI HNS-a. Zato nam je drago što je Kristina danas ovdje kako bi potaknula žene i osvijestila ih o vještinama i sposobnostima koje posjeduju, te motivirala za nove poslovne izazove - istaknula je Kocijan.

Na tribini prisustvovale su i saborska zastupnica Božica Makar, Glavna tajnica Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Jelena Zrinski Berger, predsjednik ŽO HNS-a Istarske županije Zvonko Liović, zamjenik predsjednika i glasnogovornik ŽO HNS-a Istarske županije Enver Kasa, zamjenica predsjednice Podružnice Pula Nives Tomišić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a RH Karolina Juzbašić, predsjednica ŽI HNS-a Varaždinske županije Anita Rep te članice ženskih inicijativa.

- Kristina je prezentirala kako ženu lidericu karakteriziraju stav, samopouzdanje, sigurnost, motivacija, odgovornost, unutarnja snaga i još mnoštvo vještina. Istaknula je i izazove s kojima se žene susreću u karijeri, majčinstvu, politici i poduzetništvu. Nakon svega što smo čuli završila bih s riječima HellenMirren "Budimo ono tko jesmo i ostavimo trag u društvu, tako da ga svakodnevno činimo ljepšim mjestom za život" - rekla je Rep.

Označeno u