DOM ZDRAVLJA LUDBREG Roditelji zabrinuti zbog odlaska pedijatrice, no našlo se rješenje Foto: VV arhiva / ilustracija

DOM ZDRAVLJA LUDBREG Roditelji zabrinuti zbog odlaska pedijatrice, no našlo se rješenje

| 2.1.2024. u 17:00h | Objavljeno u Aktualno

Nakon uzbune zbog odlazaka liječnika obiteljske medicine te ginekologa, što je riješeno tako što su njihove ordinacije preuzeli liječnici koji su se vratili sa specijalizacije, oko Doma zdravlja u Ludbregu krajem godine ponovno su se "uzburkali duhovi" - ovaj put zbog pedijatrijske zdravstvene skrbi.

Javili su nam se anonimni čitatelji te požalili da pedijatrica Sanela Šalig napušta ordinaciju u Domu zdravlja u Ludbregu.

- Najmlađi Ludbrežani vjerojatno opet ostaju bez pedijatrice i pedijatrijske zdravstvene zaštite. Je li to dovoljan znak za uzbunu? - pitali su.

No, kako nam je rekao ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Jurica Veronek, razloga za zabrinutost - nema. Potvrdio je da dr. Sanela Šalig odlazi iz Ludbrega, budući da Dom zdravlja preuzima novootvorenu pedijatrijsku ordinaciju u Domu zdravlja u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu (kod Varteksa).

Što je učinjeno kako bi se osigurao kontinuitet zdravstvene zaštite djece na ludbreškom području, pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...