Drugi vikend za redom mlade rukometašice završile su svoje nastupa sa stopostotnim učinkom Foto: ŽRK Koka

Drugi vikend za redom mlade rukometašice završile su svoje nastupa sa stopostotnim učinkom

Varaždinske vijesti | 5.2.2024. u 18:33h | Objavljeno u Sport

Drugi vikend za redom mlade rukometašice Koke završile su svoje nastupa sa sto posto učinkom Ovog puta igrale su se utakmice u Međužupanijskim ligama u sve tri kategorije.

U kategoriji U -11 mlade Varaždinske su u Svetom Ivanu Zelini odigrale dvije utakmice i zabilježile dvije pobjede. Savladale su ekipu Rugvice s 15:10 i vršnjakinje Ivanića sa 17:4.Nakon devet kola Koka dijeli drugo mjesto sa 7 pobjeda i dva poraza i osvojenih 14 bodova.

Selekcija U - 13 nastupila je u Novom Marofu gdje je pobijedila ekipu Virovitice rezultatom 30:14,a nakon toga u drugom nastupu savladana je i ekipa Marofa sa 24:13.Nakon deset kola Koka dijeli 2. – 4. mjesto s 18 bodova.

Ekipa Koka u konkurenciji U - 15 imala je tek jedan nastup i to u Ivanić gradu gdje je savladana ekipa Ivanića u neizvjesnoj i uzbudljivoj utakmici rezultatom 18:17. Nakon sedam kola Koka vodeća s 12 bodova sa šest pobjeda i jednim porazom.

Trenerski trolist Tea Jalušić,Maja Čop - Andesilić i Snježana Horvat uspješno vodi sve tri selekcije i u ovom natjecanju koje je samo dopuna onom najvažnijem u državnim ligama gdje se mlade Varaždinke bore za plasman na završnicu nacionalnog prvenstva.

Označeno u