Božićnice za studente i umirovljenike te potpore za novorođene Foto: Općina Veliki Bukovec

Božićnice za studente i umirovljenike te potpore za novorođene

VV | 25.12.2023. u 17:00h | Objavljeno u Našim krajem

Uoči božićnih blagdana, Općina Veliki Bukovec još jednom je dokazala svoju posvećenost potpori studentima, umirovljenicima i novim obiteljima unutar Općine. Tradicija darivanja i podrške nastavljena je i ove godine kroz dodjelu božićnica i potpora za novorođene.

Kao i svake godine, Općina Veliki Bukovec pokazuje brigu prema svojim mladim sugrađanima. Ukupno 29 studenata nagrađeno je božićnicama u iznosu od 150 eura po osobi, čime se želi pridonijeti njihovim blagdanskim radostima i olakšati troškove studiranja.

ovb_bozicnice_i_potpore_1.jpg

Općina također iskazuje poštovanje prema umirovljenicima, srži zajednice koja svojim iskustvom obogaćuje živote svih. Božićnice u iznosu od 40 eura dodijeljene su 82 umirovljenika, pružajući im podršku i toplinu tijekom božićnih blagdana.

Poseban naglasak stavljen je na obitelji koje su proširile svoj krug novim članom. Općina Veliki Bukovec osigurala je potporu od 400 eura za svako novorođeno dijete te je održan prijem za šest obitelji, pružajući im dobrodošlicu u zajednicu i podršku u početku roditeljstva.

ovb_bozicnice_i_potpore_4.jpg

- Općina Veliki Bukovec ponosna je na svoje tradicionalne vrijednosti solidarnosti i podrške te se raduje nastavku ovakvih inicijativa u budućnosti. Svim studentima, umirovljenicima i novim obiteljima, kao i svim mještanima Općine Veliki Bukovec želimo sretne i blagoslovljene blagdane - poručio je načelnik Općine Veliki Bukovec Franjo Vrbanić.