JALŽABET Održan općinski turnir "Sport za sve"; natjecalo se u tenisu, streličarstvu, nogometu i visećoj kuglani

VV | 20.6.2023. u 10:20h | Objavljeno u Našim krajem

Tijekom proteklog vikenda na Sportskom centru u Jalžabetu održan je općinski turnir "Sport za sve". Natjecalo se u četiri kategorije: tenisu, streličarstvu, nogometu i visećoj kuglani, a najmlađi posjetitelji za zabavu su imali nekoliko napuhanaca. Najboljim natjecateljima podijeljene su nagrade, a na posebnom mjestu bio je istaknut i pehar NK Jalžabeta, koji je nedavno osvojio Kup Županijskog nogometnog saveza Varaždinske županije.

U kategoriji tenisa prijavljeno je bilo ukupno 14 natjecatelja. Pobjednik teniskog turnira Jalžabet KUP 2023. je Mario Oršić, 2. mjesto osvojio je Petar Tenčić 3. Mladen Tenčić te 4. mjesto Željko Petric. Pobjednici turnira u parovima su Petar i Mladen Tenčić , a osvajači 2.  mjesta su Mario Oršić i Robert Horvatić.

U kategoriji streličarstva pobjedu je „odnio“ Stjepan Hruškar. Za petama mu je bio Patrik Novosel dok su treće i četvrto mjesto osvojili Davor Amanović i Rajko Solar.

Glavica Božo pobijedio je u kategoriji viseća kuglana. Srebrni je Ivan Rihtarić , a brončana Dubravka Petric.
Nedjelja je počela prvim Memorijalnim turnirom „Nikola Vuković – Moca i Dario Vupora“ na koji se ukupno prijavilo 12 ekipa. Zlatni pehar, srčanom borbom do posljednje sekunde, odnio je Moca tim pod vodstvom braće Ivana i Josipa Vukovića, za koje je ovo bio posebno emotivan trenutak, a na terenu su ponovno bili nakon dugo vremena.

Ekipa Best friends iz Novakovca pod vodstvom Maria Oršića osvojila je drugo mjesto. Za treće i četvrto mjesto odmjerili su snage Općinska ekipa pod vodstvom načelnika Rajka Solara i ekipa Leteći medvjedići pod vodstvom Roberta Horvatića (predsjednika NK Jalžabet). Krajnji ishod bio je u korist Letećih medvjedića koji su zauzeli treće mjesto dok je Općinska ekipa četvrta.

- Ovim putem, u ime općinske uprave te načelnika zahvaljujemo svim natjecateljima i posjetiteljima ovogodišnjeg turnira, posebice našim kuharima (Ivici Magiću, Vladimiru Tenšiću i Damiru Hruško) što su svojim odličnim kulinarskim vještinama nahranili toliki broj posjetitelja. Razveselilo nas je vidjeti „naš“ Sportski centar ispunjen s toliko velikim brojem ljudi i veselim dječjim smijehom na napuhancima i što je svatko pronašao „kutak“ za sebe. Vjerujemo kako su nas i naši dečki Nikola i Dario pratili od gore i bili ponosni na sve nas jednako kao i mi na njih za sve provedene godine s nama, za svaku odigranu utakmicu i doprinos našem društvu - poručili su organizatori turnira.