Grad Lepoglava poziva vlasnike da prijave objekte u kojima se nalazi azbest Foto: Grad Lepoglava

Grad Lepoglava poziva vlasnike da prijave objekte u kojima se nalazi azbest

I.D./Varaždinske vijesti | 18.1.2017. u 08:37h | Objavljeno u Našim krajem

Planirajući sustav gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest, a najčešće je riječ o salonitnim pločama, Odsjek za urbanizam, komunalne poslove i zaštitu okoliša Jedinstvenog upravnog odjela Grada Lepoglave uputio je građanima koji imaju objekte u kojima se nalazi azbest da mu dostave podatke o lokacijama takvih objekata te podatke o količini, vrsti i statusu takvog materijala.

Naime, izvjesno je da će s vremenom takav materijal postati otpad. Budući da je riječ o opasnom azbestnom otpadu koji zahtjeva posebno zbrinjavanje potrebno je izraditi plan njegovim gospodarenjem. U izradi tog plana Gradu Lepoglavi pomoći će podaci koje Odsjeku za urbanizam, komunalne poslove i zaštitu okoliša građani mogu dostaviti putem obrasca koji se nalazi na službenoj internetskoj stranici Grada Lepoglave ili ga se može podići u gradskom Jedinstvenom upravnom odjelu.

Popunjeni obrazac potrebno je dostaviti Odsjeku za urbanizam, komunalne poslove i zaštitu okoliša Jedinstvenog upravnog odjela Grada Lepoglave i to najkasnije zaključno s 30. travnjem 2017. godine. Obrazac se može dostaviti osobno ili putem mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Na istoj se adresi, ili pozivom na brojeve 770 413 i 494 306, mogu dobiti i sve ostale dodatne informacije.

Označeno u